#25 Fernando Francisco Reges

ilk geldiğinde farklıydı bu adam, çok geri gitti sakatlık sonrası

Fernando ve Maicon'un tempo yapması istenen takımda sırıtması normal.

Tudor'un takımı daha dar alanda oynuyordu. Geniş alanda dribbling üzerine kurulu takım için, oyun hızlandığında o hıza ayak uyduramayacak isimler ilk göze çarpanlar oluyor.

Şu adamları Başakşehir'e koy muazzam topçu bizde niye böyle adamlar yok der çoğu insan.

Keza Maicon ve Fernando zaten bizde Tudor döneminde Beşiktaş maçı ve Başakşehir maçı hariç hiç pas pas olmadı. O maçlarda takımın önde oynaması gerektiği anlarda ise çok fena batırdılar. Hatta maçın en kötüleri oldular.

Seviye arttıkça bu problem illa yaşanacak. Şampiyonlar Ligi tarzı daha çok set oyununun oynandığı organizasyonlarda lige göre daha başarılı olabilirler rakip R.Madrid, Barcelona, Liverpool tarzı denge bozan ekipler olmadıkça.

Artık set oyunu fazla oynanmiyor günümüz futbolunda topu ani baskı ile sonuca yönelik oynanıyor

Bölgesel oyuncu deniliyor madem öyle Akhisar Erzurum spora göbekten iki tane pozisyonu biri bana aciklasin

Bölgesel oyuncu deniliyor madem öyle Akhisar Erzurum spora göbekten iki tane pozisyonu biri bana aciklasin
Hangi oyuncu her mac bir posisyon bile vermez? Dun bayerni izledin mi? Javi fena dokuldu? Bana gore dunyanin en iyi 6nosu. Olabilir iste

Ercan ile Musap bosuna tartisiyorsunuz,ikiside bizim futbolcumuz iyi olsunlar kazanan biz olalim,birakin artik tartismayi

uno momento sacramento çimento

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kendisine çok çok fazla ihtiyacımız var en kötü formsuz halinde olsa bile bu maçta orta sahayı ayakta tutacak , Porto 'nun bizi kendi kalemize hapsetmesini engelleyebilecek yegane adam Fernando 'dur

Ama işte Ndiaye varken Fernando veya Donk ile oynadığımızda orta sahamız gerçekten taş gibi oluyor çünkü Ndiaye , Donk ve Fernando 'nun atletizm eksikliğini çok güzel kapatıyor resmen oynadığı adamı da yukarı çekiyor

Fernando-Donk ikilisi de sağlam gerçekten ama dinamizm olarak gerçekten sıkıntılı bir tandem. Brahimi sürekli içeri kayarak oynarsa sıkıntı çıkarabilir bize ...

İlk yarının yıldızı.

Muazzam oynuyor nazar degmesin

Geri
Üst Alt