Ercan Kinay
Cezalı
- 10 Şubat 2016
- 18.803
- 3.724
- 868
İyi haftaya cezalı avdan gelmiş it gibi ağzını açıp geziyor başka bir numarası yokahtapot salatası desek daha doğru olur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İyi haftaya cezalı avdan gelmiş it gibi ağzını açıp geziyor başka bir numarası yokahtapot salatası desek daha doğru olur
darisi belhandanin agir sakatlik ya da agir bir kirmizi yemesineİyi haftaya cezalı avdan gelmiş it gibi ağzını açıp geziyor başka bir numarası yok
Olm harbi rahatsizsin belhanda 5 kişinin arasından o pası atmasa bugün mağlup dönüyorduk hatta Sinan gevsegi sağ ayağını kullAnsa galiptik.darisi belhandanin agir sakatlik ya da agir bir kirmizi yemesine
Haklısınfernando adamdır..herkes eleştiriyor fakat bu adamdan once eleştirilecek 7 8 oyuncu var...adam napsın
1 pas , bir ISTABETLI pas yüzünden iyi mi oynadi? Kosu mesafelerinde alt siralarda, veridigi her top hatali (2 tane haric), dribblinge girdi her top kayip.Olm harbi rahatsizsin belhanda 5 kişinin o pası atmasa bugün mağlup dönüyorduk hatta Sinan gevsegi sağ ayağını kullAnsa galiptik.
Ya fernando ne işe yaradı anlat bakayım
Fernando ne yaptı şöyle bakayım gol öncesi faulü yapan da bu mal1 pas , bir ISTABETLI pas yüzünden iyi mi oynadi? Kosu mesafelerinde alt siralarda, veridigi her top hatali (2 tane haric), dribblinge girdi her top kayip.
Fernando iyi oynadi demedim burada, en azindan kostu. Sen ise öyle anlatiyorsun ki Modric gibi rezital sundu. Bos yapma
Fernando iyi oynadi demedim burada, en azindan kostu.Fernando ne yaptı şöyle bakayım gol öncesi faulü yapan da bu mal
Fernando ne yaptıFernando iyi oynadi demedim burada, en azindan kostu.
Fernando iyi oynadi demedim burada, en azindan kostu.
Fernando iyi oynadi demedim burada, en azindan kostu.
okuman yoktur, ya da gözlerin bozuktur diye yazdigimi alintilayip büyük yazdim.
ki golde Nandonun hatasi daha büyüktü. Fernandonun foul yaptigi yer, bizim sahamizda felan degildi bileFernando ne yaptı
Tamam faulü uzakta yaptık lakin topu indiren Fernandes topu nereye indirecek belli niye uzak duruyor rakibeki golde Nandonun hatasi daha büyüktü. Fernandonun foul yaptigi yer, bizim sahamizda felan degildi bile