#25 Fernando Francisco Reges

fernando adamdır..herkes eleştiriyor fakat bu adamdan once eleştirilecek 7 8 oyuncu var...adam napsın

Beyefendi 6-0lik Ankaragücü maçında bile skor yanlış hatırlamıyorsam 4-0ken birini düşürüp sarı kart gördü. Sanki o kontra atak gol olsa bir şey kaybedecek takım.

2 maçtır selcuk çok daha iyi, hani şu 2014 te toprağa verdiğimiz selçuk. Düşünün durumu

En son sövecegim buna da

Nasil bu kadar geriledi anlamakta zorluk cekiyorum

İç sahada taraftar var diye oynuyor deplasmanlarda kaçak. Melonun saç teli olamaz.

Olm harbi rahatsizsin belhanda 5 kişinin o pası atmasa bugün mağlup dönüyorduk hatta Sinan gevsegi sağ ayağını kullAnsa galiptik.

Ya fernando ne işe yaradı anlat bakayım
1 pas , bir ISTABETLI pas yüzünden iyi mi oynadi? Kosu mesafelerinde alt siralarda, veridigi her top hatali (2 tane haric), dribblinge girdi her top kayip.
Fernando iyi oynadi demedim burada, en azindan kostu. Sen ise öyle anlatiyorsun ki Modric gibi rezital sundu. Bos yapma

Donk da 33 yaşında adam her pozisyonun içinde, sen niye bu kacak oynuyorsun ki?

1 pas , bir ISTABETLI pas yüzünden iyi mi oynadi? Kosu mesafelerinde alt siralarda, veridigi her top hatali (2 tane haric), dribblinge girdi her top kayip.
Fernando iyi oynadi demedim burada, en azindan kostu. Sen ise öyle anlatiyorsun ki Modric gibi rezital sundu. Bos yapma
Fernando ne yaptı şöyle bakayım gol öncesi faulü yapan da bu mal

Fernando ne yaptı şöyle bakayım gol öncesi faulü yapan da bu mal
Fernando iyi oynadi demedim burada, en azindan kostu.

okuman yoktur, ya da gözlerin bozuktur diye yazdigimi alintilayip büyük yazdim.

Ki o golde Nandonun hatasi daha büyük

Gol öncesi yaptığı faul inanılmaz aptalca. O kadar taban kaldırıp girersen hakem de kartı yapıştırır alnına.

Bu adam önlibero ve rakip fark etmeksizin orta sahamızı sallana sallana geçiyorlar. Evet Badou ve Belhanda'da kötüydü ama lan defanstan 2. ve 3. bölgeye topları Marcao ve Luyindama çıkarmaya çalıştı.

Geri
Üst Alt