#25 Fernando Francisco Reges

Yanlışın vardır yav. Bizim kadar top çalan bir takımda bu dediğin mümkün değil. Eğer öyleyse durum çok vahim.

VIA_M4 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bu kadar gücsüz,ağır bir oyuncunun ilk 20ye girmesi mümkün degildir ,bu sözde önlibero bir 10 numara kadar bile defansif katkı veremiyor..

Ilk 50de yok
Screenshot_20190204-012005.webp

Bunda da 26.
Screenshot_20190204-012013.webp

Lider oldugu istatistikler var tabi
Screenshot_20190204-012151.webp

O çocuk tam bir sığır. Altyapı da çok izledim. Cidden sığır. Ndiaye den beter pasları. Uzun ama zayıf. Nasıl oynuyor o altyapı da anlayamıyorum.

Hayretle okudum bu mesajı lakin devamlı izlediyseniz saygı duyarım ama ben bu sene özellikle avrupa youth ligmi nedir o macları izledim özellikle ve orada açık ara en iyi oyuncumuzdu,son macda celil,atalay,gökay,yunus gibi oyuncuların icinde tek basina parladı,hem pasları hemde defansif oyunu cok iyi idi ,resmen tek tabanca oynadı zaten bu yüzden şu m'villa menejeri bu cocugu kaptı,menejerligini aldı.

Bence Alanya maçında iyidi. Toparlaniyor.

2 li mucadele , top kapma sayilari iyi.

Attigi 801 pasin 697 si isabetli. %62 uzun pas. %64 top kapma orani var herifin.

Fernando Francisco Reges Sezon | Mackolik.com

Hee 30 yas ustu 2.9 milyon ve uzeri alan herkes gitsin, o ayri. Ama bizim ona varana kadar belhanda, feghouli, ndiaye, mariano gibi daha buyuk belalarimiz var!

Bu kadar çok pozisyon vermemizin nedeni sonunda anlaşılmış takımın defansif on liberosu top çalması en çok beklenen kişisi nasıl ligde ilgili sıralamada ilk 50 de olmaz

O çocuk tam bir sığır. Altyapı da çok izledim. Cidden sığır. Ndiaye den beter pasları. Uzun ama zayıf. Nasıl oynuyor o altyapı da anlayamıyorum.

Beklenti yüksek baya ondan
Şu siralar ortalikta yok sakat galiba 2 aydir izleyemedik
Fatih hoca yaz kampina dahil eder sonrasinda akibetini az cok kestirebiliriz ama gömmek icin de ovmek icinde erken suan

yerine birini bulmamız şart fransadan,brezilyadan

Beklenti yüksek baya ondan
Şu siralar ortalikta yok sakat galiba 2 aydir izleyemedik
Fatih hoca yaz kampina dahil eder sonrasinda akibetini az cok kestirebiliriz ama gömmek icin de ovmek icinde erken suan
Bu adama tudor 3-4 hazırlık maçında süre verdi. Net hatırlıyorum. Aldığı her topu aşırı telaşlı şekilde kaptırıyor. Ya da saçma sapan paslar atıyor. Çok tedirgindi o maçlarda öyle böyle değil.

Herif o kadar agir ve hantal ki, her macta sari Kart görüyor, yanils posiyon aliyor ve son çare de foul oluyor. Yaşini bilmiyorsak 35 yaşindadir derdik, halbuki daha 31 yaşinda. Piyasa varken Araplara yada cincilere satmak en iyisi olur

Geri
Üst Alt