- 28 Ağustos 2018
- 1.105
- 605
- 658
A.samed karnucu hem bundan hemde donkdan daha iyi oyuncu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu kadar gücsüz,ağır bir oyuncunun ilk 20ye girmesi mümkün degildir ,bu sözde önlibero bir 10 numara kadar bile defansif katkı veremiyor..Top çalma
Pas arasi istatistiklerinde ilk 20ye girememis ligde abv
O çocuk tam bir sığır. Altyapı da çok izledim. Cidden sığır. Ndiaye den beter pasları. Uzun ama zayıf. Nasıl oynuyor o altyapı da anlayamıyorum.A.samed karnucu hem bundan hemde donkdan daha iyi oyuncu.
Yanlışın vardır yav. Bizim kadar top çalan bir takımda bu dediğin mümkün değil. Eğer öyleyse durum çok vahim.
VIA_M4 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bu kadar gücsüz,ağır bir oyuncunun ilk 20ye girmesi mümkün degildir ,bu sözde önlibero bir 10 numara kadar bile defansif katkı veremiyor..
Ercan Kınay sonuna kadar haklıymış. Leş herifin teki yahu bu.Ilk 50de yok
Ekli dosyayı görüntüle 40807
Bunda da 26.
Ekli dosyayı görüntüle 40808
Lider oldugu istatistikler var tabi
Ekli dosyayı görüntüle 40809
O çocuk tam bir sığır. Altyapı da çok izledim. Cidden sığır. Ndiaye den beter pasları. Uzun ama zayıf. Nasıl oynuyor o altyapı da anlayamıyorum.
Takımı resmen bir kişi eksik oynatıyor bu herif,vaktiyle çok hucum etti millet bana burda bu herifi yeriyorum diye ama al sana gercekler.bilgi icin tesekkurler acaba teknik heyetin hicmi haberi yok bu istatistiklerden.Ilk 50de yok
Ekli dosyayı görüntüle 40807
Bunda da 26.
Ekli dosyayı görüntüle 40808
Lider oldugu istatistikler var tabi
Ekli dosyayı görüntüle 40809

Kağnıların kralı ceyhundan bile daha kaģnı imiş bu zat,yazık aldığı para ile bir şehir doyar...
Mancinin in prensi gol atmamız gereken bir maçta drogbayi çıkarıp bunu almıştı ekran basında bakakalmıştık
O çocuk tam bir sığır. Altyapı da çok izledim. Cidden sığır. Ndiaye den beter pasları. Uzun ama zayıf. Nasıl oynuyor o altyapı da anlayamıyorum.
kaynagi alabilirmiyim bununTop çalma
Pas arasi istatistiklerinde ilk 20ye girememis ligde abv
Sofascore denen zirto kaynaktan baktimkaynagi alabilirmiyim bunun
whoscored'da bende buldum simdi.Sofascore denen zirto kaynaktan baktim
Whoscoredan da teyit etmeye calistim elimden geldigince
Matchstudy bakima alinmis acildiginda oradan da bakarim
Bu adama tudor 3-4 hazırlık maçında süre verdi. Net hatırlıyorum. Aldığı her topu aşırı telaşlı şekilde kaptırıyor. Ya da saçma sapan paslar atıyor. Çok tedirgindi o maçlarda öyle böyle değil.Beklenti yüksek baya ondan
Şu siralar ortalikta yok sakat galiba 2 aydir izleyemedik
Fatih hoca yaz kampina dahil eder sonrasinda akibetini az cok kestirebiliriz ama gömmek icin de ovmek icinde erken suan