Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ndiayenin gölgesinde kaldı gibi oldu ancak oda müthişti harbi ortasaha adam
Ndiaye'nin gölgesinde kalmasının nedeni, badoucu tafya adam sağına soluna baksa bile ne müthiş hareketti diye foruma damlıyordu. Bir ara topla alakası yoktu, hatta topla alakasını boşver kadrajda bile yoktu ama, o ne pastı diyen mi ararsın, o ne şuttu diyen mi ararsın, mükemmel hareketti diyen mi arasın. Carolecü, erenci, donkcu, ahmetçi ve dursuncu tayfanın standart şişirmesi.
İkincisi ise, adamı 2 stoperin arasına koydu hırvat köylüsü.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ya bırak o dengesiz herifi. Herif beni dursun cu yaptıbadoucu tayfa ne ya
Ya bırak o dengesiz herifi. Herif beni dursun cu yaptıergen var sanki karşısında kendisi gibi.
İyiki ihale sürecini övdük. Bunlara hep kötü diyeceksin hep kaka bok dursun diyeceksin ki keyifleri yerine gelsin. Sanki dursun çok istiyorum bende.
Bu adam takımın bel kemiği olacak gibi görünüyor.
Saçmalama ya. Galatasaray Başkanına sizler gibi küfür etmiyoruz diye dursun cu mu olduk. Dursun senin gözünde hain ise ki olma ihtimali var bencede Aysal da benim görüşümde bir okadar haindir. Sen haine sahip çıkıyorsun işte ben çıkmıyorum ama sen bunu bile kavrayamadın ne yazık ki.Hacı sen harbi gereksiz ilginç bi varlıkmışsın. Her seferinde bunu kanıtlama çabanada hayran kaldım doğrusu. Hem hainlere destek çık, hem de " boğaa durhuncu dedhi " de. Sen git dursunun sattığı bilezikleri al moruk.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
arkadaslar tobcudan anlasaydınız bu adamın konusuna en az ndiaye kadar ilgi gösterirdiniz.
ekşide de 1 tane entry yok hakkında
türkiyenin özetidir bu durumsal.
Saçmalama ya. Galatasaray Başkanına sizler gibi küfür etmiyoruz diye dursun cu mu olduk. Dursun senin gözünde hain ise ki olma ihtimali var bencede Aysal da benim görüşümde bir okadar haindir. Sen haine sahip çıkıyorsun işte ben çıkmıyorum ama sen bunu bile kavrayamadın ne yazık ki.
Kaç kere yazdık durunun rezilliklerini burada ama sen tabiki sadece övdüğü bir iki işini yazmışsın o küçük beynine. Neyse daha da çok bu tür konularda tartışmaya girmem seninle. Algı seviyen düşük zaten anladığım kadarıyla.