#25 Fernando Francisco Reges

ndiayenin gölgesinde kaldı gibi oldu ancak oda müthişti harbi ortasaha adam

Ndiaye ile Fernando birbirini gayet güzel tamamlıyor ilk izlenimde bunu gösterdiler.Bu ikiliye birde Belhanda katılırsa degmeyin keyfimize

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ndiayenin gölgesinde kaldı gibi oldu ancak oda müthişti harbi ortasaha adam

Ndiaye'nin gölgesinde kalmasının nedeni, badoucu tafya adam sağına soluna baksa bile ne müthiş hareketti diye foruma damlıyordu. Bir ara topla alakası yoktu, hatta topla alakasını boşver kadrajda bile yoktu ama, o ne pastı diyen mi ararsın, o ne şuttu diyen mi ararsın, mükemmel hareketti diyen mi arasın. Carolecü, erenci, donkcu, ahmetçi ve dursuncu tayfanın standart şişirmesi.

İkincisi ise, adamı 2 stoperin arasına koydu hırvat köylüsü.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ndiaye'nin gölgesinde kalmasının nedeni, badoucu tafya adam sağına soluna baksa bile ne müthiş hareketti diye foruma damlıyordu. Bir ara topla alakası yoktu, hatta topla alakasını boşver kadrajda bile yoktu ama, o ne pastı diyen mi ararsın, o ne şuttu diyen mi ararsın, mükemmel hareketti diyen mi arasın. Carolecü, erenci, donkcu, ahmetçi ve dursuncu tayfanın standart şişirmesi.

İkincisi ise, adamı 2 stoperin arasına koydu hırvat köylüsü.

badoucu tayfa ne ya

Mest etti mest. Tam eksik olan oyuncuydu be -cuk oturdu resmen.

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk

badoucu tayfa ne ya
Ya bırak o dengesiz herifi. Herif beni dursun cu yaptı :) ergen var sanki karşısında kendisi gibi.
İyiki ihale sürecini övdük. Bunlara hep kötü diyeceksin hep kaka bok dursun diyeceksin ki keyifleri yerine gelsin. Sanki dursun çok istiyorum bende.

Bu adam takımın bel kemiği olacak gibi görünüyor.

Ya bırak o dengesiz herifi. Herif beni dursun cu yaptı :) ergen var sanki karşısında kendisi gibi.
İyiki ihale sürecini övdük. Bunlara hep kötü diyeceksin hep kaka bok dursun diyeceksin ki keyifleri yerine gelsin. Sanki dursun çok istiyorum bende.

Hacı sen harbi gereksiz ilginç bi varlıkmışsın. Her seferinde bunu kanıtlama çabanada hayran kaldım doğrusu. Hem hainlere destek çık, hem de " boğaa durhuncu dedhi " de. Sen git dursunun sattığı bilezikleri al moruk.

arkadaslar tobcudan anlasaydınız bu adamın konusuna en az ndiaye kadar ilgi gösterirdiniz.

ekşide de 1 tane entry yok hakkında

türkiyenin özetidir bu durumsal.

İyi futbolcu ve açık söyleyebilirim Matic 45'e gidiyorsa helalinden bir 20 Miosu olabilirdi bu adamın

Bugünkü performansindan bagimsiz cok bekledik be nihayet bir orta saha aldik.

Bütün transferlerimiz arasinda en büyük beklentiye girdigim futbolcu Fernando. Gelmesini cok istedim isminin düstügünden beri, umarim beklentilerimi karsilar reis.

Muslera reis'in eski formasini da giymis ayni temenni ettigim gibi. Yakismis :hat:

Hacı sen harbi gereksiz ilginç bi varlıkmışsın. Her seferinde bunu kanıtlama çabanada hayran kaldım doğrusu. Hem hainlere destek çık, hem de " boğaa durhuncu dedhi " de. Sen git dursunun sattığı bilezikleri al moruk.

Saçmalama ya. Galatasaray Başkanına sizler gibi küfür etmiyoruz diye dursun cu mu olduk. Dursun senin gözünde hain ise ki olma ihtimali var bencede Aysal da benim görüşümde bir okadar haindir. Sen haine sahip çıkıyorsun işte ben çıkmıyorum ama sen bunu bile kavrayamadın ne yazık ki.
Kaç kere yazdık durunun rezilliklerini burada ama sen tabiki sadece övdüğü bir iki işini yazmışsın o küçük beynine. Neyse daha da çok bu tür konularda tartışmaya girmem seninle. Algı seviyen düşük zaten anladığım kadarıyla.

arkadaslar tobcudan anlasaydınız bu adamın konusuna en az ndiaye kadar ilgi gösterirdiniz.

ekşide de 1 tane entry yok hakkında

türkiyenin özetidir bu durumsal.

Bunun sebebi beğenmemek değil ki. Ndiaye'ye durduk yere ok atılması. Ndiaye'ye yazılanların yarısı olumsuz. O sebeple polemik doğuyor ve konu uzuyor. Futboldan anlamayanlar Ndiaye için sırf Anadolu'dan geldi diye çamur atanlar bence.

Fernando kötü diyen bir Allah kulu görmedim

Saçmalama ya. Galatasaray Başkanına sizler gibi küfür etmiyoruz diye dursun cu mu olduk. Dursun senin gözünde hain ise ki olma ihtimali var bencede Aysal da benim görüşümde bir okadar haindir. Sen haine sahip çıkıyorsun işte ben çıkmıyorum ama sen bunu bile kavrayamadın ne yazık ki.
Kaç kere yazdık durunun rezilliklerini burada ama sen tabiki sadece övdüğü bir iki işini yazmışsın o küçük beynine. Neyse daha da çok bu tür konularda tartışmaya girmem seninle. Algı seviyen düşük zaten anladığım kadarıyla.

Hain deiğin adamla 3 sene şampiyon olup, şl'de 1 çeyrek final, 1 gruptan çıkma gördü. Baskette 7000 yıl sonra şampiyonluk yaşayıp öro lig aldı. Bunlarıda mal varlıklarını satarak yapmadı. Kulübü peşkeş millete peşkeş çekmedi. Taraftar desteğini çekip, siyasi baskı gelince ceketini alıp gitti.

Senin dursun başkanını anlatmaya gerek yok sanırım ilk 5'e girersek seviniyoruz. Mal varlığı desen o da kalmadı. Neyse sen dursun başkanının posterine öpücük kondurup uyu artık.

Geri
Üst Alt