#25 Fernando Francisco Reges

Takimin en kilit adami. Gomisten bile daha onemli benim gozumde..

Ilk yarı başka biri ikinci yarı başka biri

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

DMHunJ3X0AAGx1P.jpg

Bu maçta resmen hayran oldum kendisine.

Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

O kadar temiz top çalıyor ki bazen çok şaşırıyorum

XPERIA X

Bu adam topçu aga çok farklı bir seviyede,Çoğu transferimiz başarılı ama bu adam ve Maicon çok acayip seviyelerin oyuncuları bence

Takımın Ndiaye ile en kilit adamı

Millet geride oynadığı için kızıyor belki ama Tudor'un belki de yaptığı en doğru iş.Kaç maçtır doğru düzgün pozisyon yemedik.Fernando'nu payı büyük

Hücum opsiyonları için Tolganın geri gelmesi ve Ndiaye'nin ileri çıkması yeterli olacak

Takımın Ndiaye ile en kilit adamı

Millet geride oynadığı için kızıyor belki ama Tudor'un belki de yaptığı en doğru iş.Kaç maçtır doğru düzgün pozisyon yemedik.Fernando'nu payı büyük

Hücum opsiyonları için Tolganın geri gelmesi ve Ndiaye'nin ileri çıkması yeterli olacak

Zaten defansin bu kadar az posisyon vermesinin ana nededi Fernando. OS yi oyle bir adam etti ki. Tabi maicon Serdar vb. Da var, ama İlk olarak OS direncli guclu olacakki, defans oyuncularin rahat olsun.
Ndiaye iki uc mactir pek iyi degil bana göre. Tolganin gelmesiyle duzelir ama , Problem olmaz

Bir pozisyonda sakatlandı diye baya tirstim.
Sakatlanir veya cezalı olursa işimiz çok çok zor olur.

Gerçek Kaptan NANDO!

İlk yarı felaket kötüydü. İkinci yarı kusursuzdu. Selçuk girince rahatladı. Ndiaye abimiz top çıkartmayı hiç beceremediği için bütün açıklar fernandoya kalıyordu ilk yarı.

Tolga’nin önemi dedigin yerlerde cikiyor aslinda. Bosuna Tolga ilk 11de oynamiyor iste. Rahatlatiyor herkesi, top kapmasi iyi, presi muazzam, öne oynamasi fena degil. Rakibi öyle boguyor ki, Fernando World Classini gostermekle yetinip, takibi Tamamiyle mahfediyor

Belki Gomis 2 gol atıp maçın adamı olmayı hak ediyor ama bana göre sadece bu maçın değil şimdiye kadar çıktığımız 8 lig maçının da adamı Fernando 'dur ...

Gomis golcü olduğundan en çok övülen isim oluyor doğal olarak ama bana göre takımın sene başından beri en iyisi Fernando.

Adam en zor durumda bile topu alıp, doğru şekilde oynuyor. Sıfır gösteriş. Hayranım kendisine.

Adamım benim boşuna demedik yılın transferi bu adam diye.

sent via GSC

Geri
Üst Alt