#25 Fernando Francisco Reges

Bu adama laf yok. Bu adam buram buram kalite.

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

İyi bir kesici ancak savunmanın arasına çok fazla giriyor. Oyun içinde özellikle savunmadan ilk topları dağıtma konusunda biraz girişken olmalı.

Mariano, gomis ve fernando yapılan transferde net en iyi 3 adam. Bu iyi veya kötü performansa bakarak hiçbir zaman değişmeyecek.
Buda gösteriyor ki transferlerde öyle başarı falan yokmuş. Bunu her geçen gün daha iyi anlıyoruz.
Harcanan paralara öyle bir kadro kurulurduki şu an en az 8,10 puan farkla lider olurduk.

''Porto'da bir evim var. Ne zaman fırsat bulursam oraya giderim. Şehri ve kulübü seviyorum. Kulüpte herkes bana çok iyi davranıyor. Porto'da altı yıl içinde dört şampiyonluk, 13 tane de kupa kazandım. Ama artık Porto'da işler eskisi gibi değil, şemsiye tersine döndü''

Kapa
DPDwQaqXkAAAuMZ.jpg:large

Marianoyla birlikte takımın en top class oyuncusu bu 2 adamı iyi izleyin büyük takım topçusu oldukları her hallerinden belli.. Herkesin kötü maçı olur ..
.Başak maçında akılalmaz olaylar oldu Trabzon maçındaki kadar kötü oynamamamıza skor olarak rağmen hezimete uğradık sanırım taraftra bu yüzden günah keçisi arıyor..

adam 2 stoper arasında oynuyo sürekli,trabzon ve başaksehir maçında nerde oynadıgını kendi bile bilmiyo

Takımın kalbi resmen.

sent via GSC

Haftaya hazır ol

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yoklugu cok belliydi. Harbiden Belhanda sandigimizdan berbat bir herifmis. Arkasinda Fernando olmadiginda, daha cok batiriyor, daha cok atak yediriyor..

bugün yoktu o yüzden kazandıkçılar gelmemiş buraya allah allah

Bu adama yükselemeyen tek kişi olarak kendimi sorguluyorum açıkçası :D İlk hafta attığı o rakip ceza sahasından bizim ceza sahamıza koşuyu sürekli hale getirseydi hoş olurdu doğrusu. Belki hocadan belki ondan kaynaklı bilmiyorum çok statik geliyor bana oyunu evet kritik müdahaleler yapıyor ama oyunun hücum yönünde kesinlikle çok daha fazla olmalı.

Çok kilit adam o olmadan kesinlikle orta sahada bir güvensizlik var

Geri
Üst Alt