#25 Fernando Francisco Reges

Anlamıyorum hiç dikine oynamak istemiyor. Her top yan yada geri.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ben gram beğenmiyorum, olm Dünya futbolunda kalmadı la böyle adamlar. Aldığını 5 metre yanına ver, stoperlerin civarında takıl. Topsuz alanda dehşet iyi, takımı geriden iyi organize ediyor tamam da abartılacak bi yanı yok yani. Ekstrası da yok çok iyi kafaya çıkar, arada geriden çok sert şut atar, terse çok iyi uzun top atar vs. Tamam takımda eleştirilecek öncelikli adamlardan değil ama hiç ekstrası yok ben sevmiyorum böyle oyuncuları. Böyle oyuncu oynayacaksa anca eski Mascherano gibi falan orta sahaya set çekmesi lazım ki diğer özelliklerinin kötü olması anca dengelensin.

Bjk maçlarını zaten melo ile alıyorduk. En kötü denilen o sezonunda bile sakatlıktan çıkıp maçlar aldırıyordu. Fernando gizli stoper gibi aktif oyunda 0

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

buna nedense bir laf kondurmama olayı var bir cok kiside ama bence en az diaye kadar fiyasko
ofansa hic katkısı yok
defansta da etkili degil
yalancı bir stoper gibi
böyle ne oldugu belirsiz futbolcularla sampion mu olunur?

buna nedense bir laf kondurmama olayı var bir cok kiside ama bence en az diaye kadar fiyasko
ofansa hic katkısı yok
defansta da etkili degil
yalancı bir stoper gibi
böyle ne oldugu belirsiz futbolcularla sampion mu olunur?
Yok ya o kadar da değil. Defansif olarak çok iyi de işte dediğim gibi aktif oyunda olmadığı için orta sahada fark yaratamıyor. Bjk oğuzhan, tolgay ve atiba ile oynuyorsa bunda atiba etkisi çok büyük çünkü adam ileride baskı yapıp pas yapıyor. Bizde bunu yapacak ndiaye var o da beyinsiz . Melo gittiği gün dedim 10 yıl hagi konuşuldu 20 yıl melo konuşulur diye . Melo gibisi gelmez keşke bize 26 yaşında falan gelseydi de hala oynuyor olsaydı. Fernando yanında müthiş efektif biri olursa harika oyuncu olur tek başına melo gibi olamaz

Ben gram beğenmiyorum, olm Dünya futbolunda kalmadı la böyle adamlar. Aldığını 5 metre yanına ver, stoperlerin civarında takıl. Topsuz alanda dehşet iyi, takımı geriden iyi organize ediyor tamam da abartılacak bi yanı yok yani. Ekstrası da yok çok iyi kafaya çıkar, arada geriden çok sert şut atar, terse çok iyi uzun top atar vs. Tamam takımda eleştirilecek öncelikli adamlardan değil ama hiç ekstrası yok ben sevmiyorum böyle oyuncuları. Böyle oyuncu oynayacaksa anca eski Mascherano gibi falan orta sahaya set çekmesi lazım ki diğer özelliklerinin kötü olması anca dengelensin.

Guardiola boşuna çabuk gözden çıkarmamış Fernando'yu. Adamın oyun felsefesinin çok çok dışında bir ön libero çünkü.

Yok ya o kadar da değil. Defansif olarak çok iyi de işte dediğim gibi aktif oyunda olmadığı için orta sahada fark yaratamıyor. Bjk oğuzhan, tolgay ve atiba ile oynuyorsa bunda atiba etkisi çok büyük çünkü adam ileride baskı yapıp pas yapıyor. Bizde bunu yapacak ndiaye var o da beyinsiz . Melo gittiği gün dedim 10 yıl hagi konuşuldu 20 yıl melo konuşulur diye . Melo gibisi gelmez keşke bize 26 yaşında falan gelseydi de hala oynuyor olsaydı. Fernando yanında müthiş efektif biri olursa harika oyuncu olur tek başına melo gibi olamaz

melo dedigimiz adam hem box to box hem bwm rollerini oynayabilecek hatta ön libero koysan sırıtmayacak bir oyuncuydu
ve top tekniği, pas şut ofansif anlamda fernandodan cok daha iyiydi
komple adamdı

şimdi bu fernandonun yapabileceği iş çok kısıtlı
biraz iyi pozisyon alıp top kesecek, boş topları oyuna sokacak.. o da zayıf rakiplere karşı
karşısına tempolu basan sağlam takım gelince altına dolduracak
yan toplarda sıfır
pres yese, üstüne dribling yese feleği şaşacak..
gs ortasahasındaki slot böyle leşle mi doldurulur?
bu kadroyu yapıp millete iyi diye yutturanların kafasını paslı çiviyle delmek lazım

bize adam gibi yeni bi kadro lazım
gomis haricinde hepsi yanlış transfer
mariano denilen adam da fiyasko
diaye de fiyasko
belhanda yağsız kazık
diğerleri söylemeye bile gerek yok
bu paralarla bu kadroyu hayatında ilk defa fifayı oynayan bir amatör bile kurmaz

Ulan aldığımız oyuncuların hiçbirisi zorlu maçlarda sahne alacak büyük oyuncular değil sadece iyi oyuncular.

melo dedigimiz adam hem box to box hem bwm rollerini oynayabilecek hatta ön libero koysan sırıtmayacak bir oyuncuydu
komple adamdı

biraz iyi pozisyon alıp top kesecek, boş topları oyuna sokacak.. o da zayıf rakiplere karşı
yan toplarda sıfır
bu kadroyu yapıp millete iyi diye yutturanların kafasını paslı çiviyle delmek lazım

diaye de fiyasko
belhanda yağsız kazık
bu paralarla bu kadroyu hayatında ilk defa fifayı oynayan bir amatör bile kurmaz

abartmayalim

Yahu şu an De Jong gelse buna yakın oynar bence hatta sert oyuncu kırar, biçer psikolojik üstünlük olur en azından. Ben bişey anlamıyorum bu adamın oynadığı oyundan çok düz geliyor.

komple adamdı

yan toplarda sıfır

diaye de fiyasko
belhanda yağsız kazık
Gomis ve maicon cok kaliteli oyuncular. Mariano ise bence de çok abartılıyor. Eboue gibi adamı daha yakın tarihte 2 sene görmüşken mariano sabri yüzünden çok abartıldı. Ha kötü mü değil tabii ki . Yeni kadro nereye yapıyorsun 44 milyon verip bu takımı yapmışsın artık o iş geçti. Şenol gibi iyi bir teknik direktörle düzelir ancak bu iş o da Terim işte

Mariano ve Fernando fiyasko sayılmaz ancak Melo, Eboue seviyesinde topçu da değil. Çok iyi takım oyuncuları ama bizi tek başlarına şaha kaldıramazlar. Fernando'nun Melo kadar oyuna hükmedecek bir yapısı yok. Eboue tek başına bütün sağ kanadı kullandığı oluyordu. Mariano öyle değil. Belhanda rezalet oynuyor, N'Diaye yetenekli ama o paraları hakedecek oyuncu değil.

Mariano ve Fernando fiyasko sayılmaz ancak Melo, Eboue seviyesinde topçu da değil. Çok iyi takım oyuncuları ama bizi tek başlarına şaha kaldıramazlar. Fernando'nun Melo kadar oyuna hükmedecek bir yapısı yok. Eboue tek başına bütün sağ kanadı kullandığı oluyordu. Mariano öyle değil. Belhanda rezalet oynuyor, N'Diaye yetenekli ama o paraları hakedecek oyuncu değil.

katiliyorum ancak bu oyuncular kötü oyuncular da degil

iyi bir hoca ile bu oyuncular eboue ve melo kadar katki saglayabildiklerini düsünüyorum. belhanda bile.

Geri
Üst Alt