#25 Fernando Francisco Reges

şu an her zaman yaşanan bi süreç yaşanıyo sadece.devre arası gelince fikirler aksini söyleyecek tekrardan nasıl olsa.ben müziğe odaklansam iyi olacak.iyi geceler

Sergi efsanesi olacak kadar uzun suredir GSC'desin

Artik 3-5 cakalin maglubiyet arkasi ettigi bos laflara kulak asip foruma kusme

Yoksay gecsin, bu kadar naz iyi degil

Melonun şu anı bile donunda sallar
Bütün golleri izlemiş ekurisi piyasada yok
Iki tane vasat adamla böyle olursun

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yine tüm oyuncuları gömmeye baslamissiniz. Daha 3 hafta öncesine kadar Fernando ligin en iyi transferi diyordunuz. Başta hoca olacak hoca. Şenol, pili bitti artık denilen veya adı sanı duyulmamış oyuncuları vitrine çıkarabiliyor mesela. Belki de bıraksan uçacak adamlar Tudor yüzünden frenleniyordur.
Bizde de Terim olsa Ndiaye, Belhanda, Fernando, Feghouli gibi oyuncuları uçurabilir. Engin'den, Aydın'dan bile verim alabilen bir hocadan bahsediyoruz.

Dedik size ortasahaya 30 yaşında brezilyali ve tek yönlü oyuncu alinmaz diye.

Şu ligde bile iş yapamayan adama önümüzdeki senelerde teneke bağlar teneke.

Sene sonu Aldığımız paraya çizgi çekip brezilya takımlarından birine postalamaliyiz.

Gerçek Kaptan NANDO!

Tudor maça 4lü de başlasa Fernando'yu stopere çekip bildiğin 3 lü gibi oynuyor.Tudor olduğu sürece kimseden yüksek performans beklemiyorum.

Bi kere de ileri oyna be adam. Her top yana geriye.

Melonun attığı 40 metrelik paslardan bu adama düştük yana geriye.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Lassana diaarra tipinde adam lazım bize kimse kimseyi kandırmasın
Fernando ıyi oyuncu lakin bizim oyuncumuz değil ndiaye gibi
Sen ikinci bölgeden 3 bölgeye top taşıma sonra belhanda fegholui gomis iş yapsın

Ben bi bok anlamadım açıkçası,bi bok anlatamadığından dolayı olabilir.Biraz iyi pozisyon alacak rererörö yaptığın adamı topsuz oyunda izledin mi?Üzerine dripling gelse feleği şaşacak dediğin adamın top kapma istatistikleri ortada göz var izan var da belli ki sende yok.Eleştrinin de bir adabı var,olmamış şeyleri olmuş gibi satmaya çalışmayın.Şaşırmışsınız siz lan.Melo çok çok büyük bir şanstı benim gözümde dünyada muadili 5 falan.Sadece futbolu değil sahadaki karakteri de agresifliği de bu takıma çok şey katmıştır.Öyle bir adam nah buluruz daha.Tarz olarak uzaktan yakından alakaları yokFernando başka şeyler vaadeden ve yapan bir adam Melo başka.
İkinci paragrafa girmiyorum bile yeni kadro lazımmış da Mariano fiyaskoymuş falan.Fifa oynama örneği vermişsin de sen bence fazla oynama,sanal gerçeklikle realiteyi ayırt edemiyor gibisin çünkü.
Belhandanin da cok guzel istatistikleri var dendi haftalarca. O istatistik seni boyle maclarda kurtarmıyor. Boyle maclarin en guzel yanı şişirilen balonların patlayıp gerçekleri gostermesidir. Sezonu 4. bitirdiginde de burada anlatirsin kadronun ne kadar iyi olduğunu.

LG-D855 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Belhandanin da cok guzel istatistikleri var dendi haftalarca. O istatistik seni boyle maclarda kurtarmıyor. Boyle maclarin en guzel yanı şişirilen balonların patlayıp gerçekleri gostermesidir. Sezonu 4. bitirdiginde de burada anlatirsin kadronun ne kadar iyi olduğunu.

Kim dedi?Ben öyle birşey demedim.Aksine istatistiksel olarak doğru düzgün katkısı olmadığı için eleştirildiğini gördüm.Hangi paralel evrenden yazıyorsun hakikaten yahu?Sezonu 4. bitirirse takım, takımın başındaki zat kalırsa onun yüzünden bitirir bu arada.Bu kadro lig için gayet yeterli.Başakşehir maçında Maicon için de balonu patladı ehühi yaptın mı?

Sergi efsanesi olacak kadar uzun suredir GSC'desin

Artik 3-5 cakalin maglubiyet arkasi ettigi bos laflara kulak asip foruma kusme

Yoksay gecsin, bu kadar naz iyi degil

yok yav sadece bu futbolculara fevri şekilde yapılan yorumlar için yazdım.gelecekte ne olacagı açık...fernando sorumluluk alacak biri,muslera,maicon ve mariano da öyle.takımın içinde gizli liderler var ve hepsi yetenekli futbolcular.bu bizi şampiyonluğa götürecek.

Ne boş adamlarsınız ya. Bir maçla adamı göklere çıkarıp bir maçla yerin dibine sokan bir bizim taraftar vardır herhalde. Kesin Babel, Adriano, Pepe gibi heriflere dede diyenler de aynı adamlardır.

Kim dedi?Ben öyle birşey demedim.Aksine istatistiksel olarak doğru düzgün katkısı olmadığı için eleştirildiğini gördüm.Hangi paralel evrenden yazıyorsun hakikaten yahu?Sezonu 4. bitirirse takım, takımın başındaki zat kalırsa onun yüzünden bitirir bu arada.Bu kadro lig için gayet yeterli.Başakşehir maçında Maicon için de balonu patladı ehühi yaptın mı?
Gördük kadronun ne kadar yeterli olduğunu. Fahis bedelle vasat bir grubu toplayan kisiyi göklere çıkardığın icin bu haldeyiz. Paralel evrende yasamaya devam et.

Yahu şu an De Jong gelse buna yakın oynar bence hatta sert oyuncu kırar, biçer psikolojik üstünlük olur en azından. Ben bişey anlamıyorum bu adamın oynadığı oyundan çok düz geliyor.

mal hoca stoperlerin içinde oynatıyor adamı.Meloda bi dönem böyle oynamıştı ve onunda performansı düşmüştü.Tudor denen hoca bozuntusu gittiğinde bir çok oyuncunun performansı artacak fernando köreliyor tudorun elinde

Geldiginde yanlis transfer olduğunu düşünmüştüm
Yanıltmadı vainguer fernando gibi oyuncular artık günümüzde yeri yok
Bize omuzu koyup kat edecek topu taşıyacak adam lazım
Al ver ı selcukta oynuyor
Tek numarası kesicilikti oda yok

Takım lider ve lig sonuncusu gençlerbirliğine yenilmedi , insaf :) oyuncularda performans düşüklüğü olabilir . deplasmanda derbi kaybedebilirsin önemli olan alman gereken maçları almak evimizde yenemezsek o zaman konuşalım

Zurnazen Tudor yüzünden adam stoper olacak. İlk haftalardaki duruş pozisyonları ile şimdiki arasında dağlar kadar fark var. İlk haftalarda yaptığı görevi Ndiaye yapmaya çalışıyor tabi bunu kim istiyor takımında başındaki Zurnador.

Geri
Üst Alt