Hüseyin Civelek
Tecrübeli Üye
- 26 Eylül 2009
- 6.121
- 2.375
- 1.748
Evet 3-4 hafta tedavi süresi var.Belki 1 maç kaçırırMcl ile ucuz yirtti galibA
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evet 3-4 hafta tedavi süresi var.Belki 1 maç kaçırırMcl ile ucuz yirtti galibA
bu acl mcl bunlar ikisi de çapraz bağ mı ingilizcemizi af buyurun çok anlamıyoruz tıbbi terimlerden.2 tane çapraz bağ var diye biliyorum sadece.Ikinci derecede MCL yirtigi deniliyor geçmis sayfalarda umarim öyledir
Acl ön çapraz baglar oluyor galiba mcl'de iç yan baglarbu acl mcl bunlar ikisi de çapraz bağ mı ingilizcemizi af buyurun çok anlamıyoruz tıbbi terimlerden.2 tane çapraz bağ var diye biliyorum sadece.
bu acl mcl bunlar ikisi de çapraz bağ mı ingilizcemizi af buyurun çok anlamıyoruz tıbbi terimlerden.2 tane çapraz bağ var diye biliyorum sadece.
geçmiş olsun o zaman çok sevindim.Acl ön çapraz baglar oluyor galiba mcl'de iç yan baglar
acl'i yirtsa yeni orta saha ariyor olurduk
musapin dedigi gibi ucuz yirtmis
Arkadaşlar ne kadar sakatlandı orta sahamızın Reisi. Heryer başka şeyler diyor.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
SON DAKİKA | Galatasaray'da sakatlığı bulanan Fernando'nun 8 değil 3 hafta sahalardan ayrı kalacağı öğrenildi!
AMK
Insallah dogrudur. Kampin son haftasina bile yetisip birseyler depolar kral
bu acl mcl bunlar ikisi de çapraz bağ mı ingilizcemizi af buyurun çok anlamıyoruz tıbbi terimlerden.2 tane çapraz bağ var diye biliyorum sadece.
GS Muhabiri Emre Kaplan: Fernando Reges 3 hafta sahalardan uzak kalacak. Bahsedildiği kadar kötü bir durumu yok. Dünden bugüne gelişme yok.Evren Göz
Verifizierter Account @evrengoz
5 Min.Vor 5 Minuten
Fernando için ek bilgi: Oyuncunun tedavisine başlandı. İğneleri yapıldı, özel bir dizlik ayarlandı. "En az" 3 hafta yok. Durumuna kampta bakılacak, 3 hafta sonraki kontrollere göre netleşir. Sağlık ekibi gerekli açıklamayı yaptı.
kapatalim konuyu simdilik