#25 Fernando Francisco Reges

bu acl mcl bunlar ikisi de çapraz bağ mı ingilizcemizi af buyurun çok anlamıyoruz tıbbi terimlerden.2 tane çapraz bağ var diye biliyorum sadece.

MCL
ACL
PCL

diye biliyorum

ACL Ön capraz bag (Hayatini mahfeden 6-9 ay arasi )
MCL Ic bag (en hafifi)
PCL arka capraz bag

hepsi beraber de capraz bag iste. ACL yirtilsa boku yemistik yani, gidip Fernandinho'ya sulanmaya baslardik

SON DAKİKA | Galatasaray'da sakatlığı bulanan Fernando'nun 8 değil 3 hafta sahalardan ayrı kalacağı öğrenildi!

AMK

Insallah dogrudur. Kampin son haftasina bile yetisip birseyler depolar kral

Arkadaşlar ne kadar sakatlandı orta sahamızın Reisi. Heryer başka şeyler diyor.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sakatlanmasi kotu tabi ki ama allahtan bu doneme denk geldi. Lig icinde 5 6 mac kacirdigini dusunmek bile istemiyorum.

SON DAKİKA | Galatasaray'da sakatlığı bulanan Fernando'nun 8 değil 3 hafta sahalardan ayrı kalacağı öğrenildi!

AMK

Insallah dogrudur. Kampin son haftasina bile yetisip birseyler depolar kral

bunu yener ince dedi zaten.asıl kaynaga degil,medyaya bakıyosunuz.

Aşkın Ateş‏
@AskinAtes29

Fernando’nun dönüşü 2 ayı bulmaz

forumun girişine bi levha asılsın en iyisi,böyle olmayacak.doktorun dediğini şeyine takan yok.

3 hafta ise 2 ay olayı dogrudur lige ara verdik 1 ay

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

bu acl mcl bunlar ikisi de çapraz bağ mı ingilizcemizi af buyurun çok anlamıyoruz tıbbi terimlerden.2 tane çapraz bağ var diye biliyorum sadece.

GSCmizin doktorunun milleti trollemesini keyifle izliyorum :asd:

giphy.gif

Evren Göz
‏Verifizierter Account @evrengoz
5 Min.Vor 5 Minuten

Fernando için ek bilgi: Oyuncunun tedavisine başlandı. İğneleri yapıldı, özel bir dizlik ayarlandı. "En az" 3 hafta yok. Durumuna kampta bakılacak, 3 hafta sonraki kontrollere göre netleşir. Sağlık ekibi gerekli açıklamayı yaptı.

kapatalim konuyu simdilik

Evren Göz
‏Verifizierter Account @evrengoz
5 Min.Vor 5 Minuten

Fernando için ek bilgi: Oyuncunun tedavisine başlandı. İğneleri yapıldı, özel bir dizlik ayarlandı. "En az" 3 hafta yok. Durumuna kampta bakılacak, 3 hafta sonraki kontrollere göre netleşir. Sağlık ekibi gerekli açıklamayı yaptı.

kapatalim konuyu simdilik
GS Muhabiri Emre Kaplan: Fernando Reges 3 hafta sahalardan uzak kalacak. Bahsedildiği kadar kötü bir durumu yok. Dünden bugüne gelişme yok.

bunu da ekleyelim musap

Dua edelimde devre arası girdi yoksa sezonu kapatırdı fener maçında sahada olur kesin

Geri
Üst Alt