#25 Fernando Francisco Reges

Takım içi bu tarz olaylar kulübümüze zatar verir.
Üç maç faydası dokunan, o üç maçta dişe dokunur bir şeyler yapan adamın, ne hikmetse ondan sonra oynadığı on maçta saha içinde takıma zarar vermesini ne yapacağız?

Üstelik aynı oyuncu, hadi bir maç, iki maç, üç maç kötü performansı anlarım ama üç maç oyna sonra bir ton maçta saçmalamayı anlamıyorum.

Son düzenleme:
Orda can sıkan olay 3 brezilyalı ucununde tepkisi aynı bu iyi değil basın bunu kaşır

Bu Alemin Tek Kralı

Basın bizim ile ilgili her şeyi kașıyor zaten merak etmeyin. Koca koca adamlar, bir birlerini sevmek zorunda değiller işlerini yapsınlar yeter. İşini yapan oynar, oynamayan, takıma zarar veren ise yokları oynar.

Biz kenetlenmeden olmuyor bu iş profesyonellik kadar takım ruhu da önemlidir bu sporda

Bu Alemin Tek Kralı

Evet takım ruhu önemli. Takım ruhunu benimsemiş birisi mesela kupa maçında malum pası atardı veya üç maç iyi oynadıktan sonra on maç mala bağlamaz. Hak eden her türlü desteği görür, takıma kabul edilir. Geçin bu biz kenetlenmeden olmaz romantizmini, oyuncu sahada o pası atmadığı sürece, çıkıp maçını oynamadığı sürece kenetlensek ne olur.

Son düzenleme:
Ben yasini adam yerine koymuyorum zaten bu yıl sözleşmesi bitince defolup gider sezon başıda Gomis e pas atmiyordu

Bu Alemin Tek Kralı

Yasini de adam yerine koyalım ama önce o takımı adam yerine koysun. Hep taraftardan, teknik ekipten, falandan filandan bir şeyler bekleniyor. Ee bu adam bu işi hayır duasına mı yapıyor?

Üstelik ben Yasinin tarzında oyuncularından severim, dikine gitmeye çalışan, oyuncu eksiltme kabiliyeti olan ve bir şekilde golü koklayan. Bu sezon iyi oynadığı maçlardan sonra yazmışlığım. bile var bir şekilde pozisyonların içinde, golü kokluyor oynatılması lazım diye. Ancak, adam bir kaç maç katkı verdikten sonra mala bağlıyor bu sefer vasat olmayı geçtim takıma zarar vermeye başlıyor. O pası atsa mesela belki maç 3-1 bitecek rövanş için rakibin nerede ise hiç ümidi kalmayacaktı.

Son düzenleme:
YouTube

Arada ki farkdan neden başarılı oldukları ortada

Bizde yüzüne bakmıyorlar bile Yasin'in

Abartmanın lüzumu yok bence.

sent via GSC

Üç maç faydası dokunan, o üç maçta dişe dokunur bir şeyler yapan adamın, ne hikmetse ondan sonra oynadığı on maçta saha içinde takıma zarar vermesini ne yapacağız?

Üstelik aynı oyuncu, hadi bir maç, iki maç, üç maç kötü performansı anlarım ama üç maç oyna sonra bir ton maçta saçmalamayı anlamıyorum.

Allah Allah yav her olaya şu zihniyetle bakmak yerine biraz daha yapıcı olsan,ben orada Yasin'i değil takım içi bu tarz kutuplaşmaya yol açabilecek olayları kastettim.

Allah Allah yav her olaya şu zihniyetle bakmak yerine biraz daha yapıcı olsan,ben orada Yasin'i değil takım içi bu tarz kutuplaşmaya yol açabilecek olayları kastettim.
Benim yazdigim da bunun ile alakali merak etme sen.
Zihniyetimde hic bir sorun görmüyorum, sahada katki vermeyip zarar vermeye baslayan bir oyuncu takim ici huzuru bozar.
Futbol takimindan bahsediyoruz, biri bizi gözetliyor evinden degil.
Sahada bir oyuncunun ortaya koydugu performans, tavirlar ve mentalite takim olma, takim ici birliktelik icin önemli.

Son düzenleme:
Benim yazdigim da bunun ile alakali merak etme sen.
Zihniyetimde hic bir sorun görmüyorum, sahada katki vermeyip zarar vermeye baslayan bir oyuncu takim ici huzuru bozar.

İyi her kötü oynayan her kötü oynayana trip atsın o zaman böyle bir mantık var mı.Bunu sağlamak teknik ekibin görevi o ayrı bir konu da.

İyi her kötü oynayan her kötü oynayana trip atsın o zaman böyle bir mantık var mı.Bunu sağlamak teknik ekibin görevi o ayrı bir konu da.
Mesele kötü oynamak degil, mesaji dogru okumamissin.
Her oyuncu kötü performans sergiler, buna bir sey demiyorum.
Ama bir oyuncu bir kac mac iyi onyadiktan sonra tam tersi bir hal alip, iyi oynadigi mac sayisindan cok kötü mac cikarir, daha da önemlisi üstüne sahada ki tavirlari takima zarar vermeye basliyor ise bu takim icinde sorun cikarir.

Mesele kötü oynamak degil, mesaji dogru okumamissin.
Her oyuncu kötü performans sergiler, buna bir sey demiyorum.
Ama bir oyuncu bir kac mac iyi onyadiktan sonra tam tersi bir hal alip, iyi oynadigi mac sayisindan cok kötü mac cikarir, daha da önemlisi üstüne sahada ki tavirlari takima zarar vermeye basliyor ise bu takim icinde sorun cikarir.

Bu uyarıları yapmak teknik ekibin görevi.Futbolcular da tabi maç sonunda elbet kızar birbirlerine pozisyonları anlatır ama soyunma odasından çıkıp dağıldıktan sonra biter.Soyunma odası dışında da bu hala sürüyorsa doğru bir şey değil bu.

Bu uyarıları yapmak teknik ekibin görevi.Futbolcular da tabi maç sonunda elbet kızar birbirlerine pozisyonları anlatır ama soyunma odasından çıkıp dağıldıktan sonra biter.Soyunma odası dışında da bu hala sürüyorsa doğru bir şey değil bu.
Mesele bir oyuncunun devamli ve uzun zamandir böyle olmasi.
Senin bahsettigin durumlar bir iki macta olabilecek dogal seyler.

Ayrica anlamadigim bir sey var, neden hep kendi mantigin ve zihniyetinin dogru olmasi gerektigini düsünüyorsun?
Yahu herkes senin gibi düsünmek zorunda mi ki iki de bir, sadece bana da degil, bu nasil mantik ve zihniyet gibi mesajlar atiyorsun?

Kendi is yerimden bahsedeyim mesela mantik ariyorsun ya zihniyetimde.
Calistigim yerde iki tane isini dogru yapmayan insan var.
Karakterleri, kisilikleri, sabah selam verip vermemeleri bu gün itibari ile umrumda bile degil, cünkü adamlar en temel seyi, para aldiklari isi dogru yapmiyorlar. Dolayisi ile bir kac kez ikaz ettikten sonra ben de bu iki arkadasa artik hic bir sekilde yüz vermiyorum, cünkü ben isimi yaparken bu ikisi kaytariyor, ben didinip dururken onlar hic bir sorumluluk almiyorlar yani ne bana ne de islerini saygi göstermiyorlar. Bu iki arkadasa karsi bu tavirda olan tek kisi de ben degilim üstelik, yani nasil bir mantik ve zihniyet ise isini dogru yapmayan, is arkadaslarina saygisi olmayanlari disliyor. Adamlar bizi enayi yerine koysun, biz de sirtlarini sivazlamaya devam edelim, aranan ve dogru olan mantik bu herhalde. Adam iki üc mac iyi oynadiktan sonra dalga gecer gibi isler yapiyor, dünyalari ben yarattim tribine giriyor, hem de kac zamandir ama yanlis olan tavir almak oluyor, hey Allahim ya.

Son düzenleme:
Te Allahım yarabbim şimdi medya yı geçtik kendi taraftarımızın takımı karalamasıyla uğraşıyoruz

Arkadaş futbol bir takım oyunu sahada çıkıp takıma en çok uyumlu olan adamlardan Fernando-Mariano-Maicon üçlüsü

Yasin tüm takımla aile gibi olsa kaç yazar ? sahaya çıkıp takımın içine ediyor geçen hafta Garry 'nin golünü rakip stoper gibi kesti bu hafta bomboş Feghouli 'ye pas atmak yerine yanındaki adama verdi bunları istemeden yaptığına inanmıyorsunuz değil mi ? tamamen bencillikten yapıyor ki daha önceleri de çoook gördük Yasin 'in yaptığı bencillikleri

Takımdaki herkes birbiriyle can ciğer kuzu sarması olmak zorunda değil sahaya çıktıkları anda takım olmasını bilsinler Galatasaray formasıyla elinden geleni yapsınlar yeter.Yoksa banane Yasin 'le Mariano 'nun arasının soğuk olmasından şeyinden. Fatih Terim 'in olduğu Galatasaray 'da öyle kimse de borusunu öttüremez içiniz rahat olsun ...

Geri
Üst Alt