Bu uyarıları yapmak teknik ekibin görevi.Futbolcular da tabi maç sonunda elbet kızar birbirlerine pozisyonları anlatır ama soyunma odasından çıkıp dağıldıktan sonra biter.Soyunma odası dışında da bu hala sürüyorsa doğru bir şey değil bu.
Mesele bir oyuncunun devamli ve uzun zamandir böyle olmasi.
Senin bahsettigin durumlar bir iki macta olabilecek dogal seyler.
Ayrica anlamadigim bir sey var, neden hep kendi mantigin ve zihniyetinin dogru olmasi gerektigini düsünüyorsun?
Yahu herkes senin gibi düsünmek zorunda mi ki iki de bir, sadece bana da degil, bu nasil mantik ve zihniyet gibi mesajlar atiyorsun?
Kendi is yerimden bahsedeyim mesela mantik ariyorsun ya zihniyetimde.
Calistigim yerde iki tane isini dogru yapmayan insan var.
Karakterleri, kisilikleri, sabah selam verip vermemeleri bu gün itibari ile umrumda bile degil, cünkü adamlar en temel seyi, para aldiklari isi dogru yapmiyorlar. Dolayisi ile bir kac kez ikaz ettikten sonra ben de bu iki arkadasa artik hic bir sekilde yüz vermiyorum, cünkü ben isimi yaparken bu ikisi kaytariyor, ben didinip dururken onlar hic bir sorumluluk almiyorlar yani ne bana ne de islerini saygi göstermiyorlar. Bu iki arkadasa karsi bu tavirda olan tek kisi de ben degilim üstelik, yani nasil bir mantik ve zihniyet ise isini dogru yapmayan, is arkadaslarina saygisi olmayanlari disliyor. Adamlar bizi enayi yerine koysun, biz de sirtlarini sivazlamaya devam edelim, aranan ve dogru olan mantik bu herhalde. Adam iki üc mac iyi oynadiktan sonra dalga gecer gibi isler yapiyor, dünyalari ben yarattim tribine giriyor, hem de kac zamandir ama yanlis olan tavir almak oluyor, hey Allahim ya.