Enes Dalmış
Ulubatlı Souness
- 29 Mayıs 2015
- 31.803
- 19.407
- 2.193
İnşallah Karabük karşısında şöyle 25-30 dakika şans bulabilir gerçekten çok özledik Fernando 'yu ...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne yapabilir ki renktaş? Hakem foul dahi olmayan, hatta kendisine foul yapılan pozisyonda aleyhine foul çalıp sarı kart verdi.Kırmızı kart görecekti aptalca, daha hazır degil
İster istemez dirsegi grldi orda. Sonrasında ani atağı arkadan müdahale ile kesti, ikinci kırmızıyı görse ne yapacaktık?Ne yapabilir ki renktaş? Hakem foul dahi olmayan, hatta kendisine foul yapılan pozisyonda aleyhine foul çalıp sarı kart verdi.
Ne yapabilir ki renktaş? Hakem foul dahi olmayan, hatta kendisine foul yapılan pozisyonda aleyhine foul çalıp sarı kart verdi.
Haklısın ama işte birinci sarı komik ve böyle hakemler oldukça oyuncu bir şey yapamaz. Sonuçta mücadelesini yapıyor, rakibe karşı bilerek bir müdahelesi olmadığı halde foul çalıp kart veriyor.İster istemez dirsegi grldi orda. Sonrasında ani atağı arkadan müdahale ile kesti, ikinci kırmızıyı görse ne yapacaktık?
SM-A700F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yok gördüm, ilk an da ben de gerçekten vurdu sandım ama tekrarını izlediğimde güldüm, çünkü temas yok denecek kadar az. Foul hakkında haklısın, lehimize verdi, onu yanlış hatırladım.hakem kendisine yapılan faulu verdi zaten de sonra dirseği tehlikeli şekilde açıktı ve rakibinin suratına geldi renktaş kaçırdın sanırım
İkimize de yeter, ben de katılıyorum müsaaden ile.Boynumuza dolayabilirsin reis