#25 Fernando Francisco Reges

İnşallah Karabük karşısında şöyle 25-30 dakika şans bulabilir gerçekten çok özledik Fernando 'yu ...

DXYh0WrXUAAcTac

Cok bekledik kral.

Belhanda öyle b.ktan oyunu ki, adami 3 pozisyonda sakatlayacak sekilde pas atti kendisini.

Adam sakatlık dönüşü ilk maçına rağmen pas ve top kesme konusunda göze battı. Attığı pasların çoğu net ve dikine.

Hosgeldin reis :hat:

Seni cok özledik.

Daha hazır değil ancak sakatlık nüksetme riski kalmadıysa haftaya 11’de denenmeli. Zorlu periyota giriyoruz, ihtiyacımız olacak. 3. sarıyı yemesi kötü oldu ama hiçbir suçu yok. Tamamen Mete’nin aldığı emirleri uygulaması.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ne yapabilir ki renktaş? Hakem foul dahi olmayan, hatta kendisine foul yapılan pozisyonda aleyhine foul çalıp sarı kart verdi.

hakem kendisine yapılan faulu verdi zaten de sonra dirseği tehlikeli şekilde açıktı ve rakibinin suratına geldi renktaş kaçırdın sanırım

İster istemez dirsegi grldi orda. Sonrasında ani atağı arkadan müdahale ile kesti, ikinci kırmızıyı görse ne yapacaktık?

SM-A700F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Haklısın ama işte birinci sarı komik ve böyle hakemler oldukça oyuncu bir şey yapamaz. Sonuçta mücadelesini yapıyor, rakibe karşı bilerek bir müdahelesi olmadığı halde foul çalıp kart veriyor.

hakem kendisine yapılan faulu verdi zaten de sonra dirseği tehlikeli şekilde açıktı ve rakibinin suratına geldi renktaş kaçırdın sanırım
Yok gördüm, ilk an da ben de gerçekten vurdu sandım ama tekrarını izlediğimde güldüm, çünkü temas yok denecek kadar az. Foul hakkında haklısın, lehimize verdi, onu yanlış hatırladım.

Dirsek ve sarıdan sonraki tekmesi yanlışlıkla oldu galiba
5 6 haftaya ihtiyacı var

Bu Alemin Tek Kralı

Kart görmezden ziyade bizim oyuncularımız için inşallah toto dan uydurulan kartlar olmaz deme noktasına geldi olay.

Hakem diye sahada olan kişi serbest vuruşu iki dakika izledi ve ben bunu bilinçli yaptığını düşünüyorum. Sonuç iki sarı kart. Fernando'nun sarı kartı keza öyle tam bir komedi.

Geri
Üst Alt