#25 Fernando Francisco Reges

Valla açık söyleyeyim alınanların içerisinde tutan tek adam. Farkını çok belli ediyor, Güven veriyor gb maçında bile iyi oynadı. Gomis nerdeyse 30 gol atıcak ona bile ısınamadım ben işimize yarar hiç zamanda çıkmadı ortaya. İnşallah bu akşam kalitesini koyacak ortaya.

Farkı var fernandonun çünkü alkış topçusu değil daha öncede yazdım tudor kendi gibi korkak topçuları doldurmuş takıma.

Fernando hariç aldıkları hep foss gomis dahil.

Şampiyon olsakta olmazsakta revizyon şart ama nasıl olucak bilmiyorum.

Fernando hariç aldıkları hep foss gomis dahil.

23248.jpg

Neyi yapamiyor hocam, ligde kendisinden iyi santrafor mu var?

Uzun suredir boyle bir santraforumuz olmadi acikcasi.
Abi ne bileyim , sanki yapamıyormuş gibi geliyo banada bir tane kopma noktamız olan maçta iş başarmadı. Bana hiç güven vermiyor taraftarın desteği olmadığı zaman kabak patlıyor kimin ne olduğu belli oluyor. O hissiyatı hiç alamadım ben bu adamdan çok ağır kaçıyor bazı maçlarda öyle böyle değil hemde gb maçında hiç birşey yapmadı. Taraftar olunca hayvan gibi press yapıyor ama deplasmanda yürümeye bile üşeniyor. Bilmiyorum ben gomisi pek tutmadım. Ha bugünde çıkar atar ama alanya maçında aynı şeyi yapmaya başlayacak. Yanına bi adam kesin şart.

Adam gelmiş geçmis en çok gol atan yabancı olacak neyi yapamiyor tam olarak

Çok gol atıyor, takımı çok iyi oynatıyor vs herşeye katılırım ama içerde yapıyor bunları dışarda tüm takım gibi oda uyuyor, gomise alternatif birini almalıyız dış saha için.

Atmasına atıyor adam ama birz taraftara oynuyormuş hissi seziyorum ben özellikle gomis belhanda feguli 3 lüsünde , deplasmanlarda öyle bi vurdumduymaz tavır takınıyorlar ki sanki farklı oyuncular çıkıyormuş hissini alıyorum. Bunu hissedebiliyorum saha içi hareketlerinden elmander melo bu adamlarda bu yoktu taraftar alıyo bu hissiyatı ister istemez. Neyse hayırlısı olsun kalmasından yanayım ama yanına abubakar tarzı bi adam lazım daha hızlı daha kıpır kıpır iyi şut atan öylesinide 20 milyondan aşağı bulabilirmiyiz bilmiyorum ama iyi bi scout ekibi çıkarır güzel bi iş. Sonuçta bir ton ekip toparlandı artık bi işe yararlar.

Çok gol atıyor, takımı çok iyi oynatıyor vs herşeye katılırım ama içerde yapıyor bunları dışarda tüm takım gibi oda uyuyor, gomise alternatif birini almalıyız dış saha için.
Gomise servis yapacak oyuncuları çıkaran Fatih Terim'di. Gençler maçı sonrası herkes bir günah keçisi ariyor kendine ama hocanın saçma oyuncu tercihlerini eleştiren yok.

Gomise servis yapacak oyuncuları çıkaran Fatih Terim'di. Gençler maçı sonrası herkes bir günah keçisi ariyor kendine ama hocanın saçma oyuncu tercihlerini eleştiren yok.

Hoca ereni alarak bitirdi maçı katılırım ama sadece o maça bakıp söylemiyorum bunları, gomis sertliğe pek gelemiyor gibi.

Sakatlıktan sonra biraz sendeledi. Daha sağlam oynaması lazım. Ligin en iyi orta sahası olarak maçlarda orta alanı domine etmeli sene başındaki gibi.

Her zaman dediğim gibi Belhanda konusunda yaşadıkları ezikliği burada bu adama saçma saçma ithamlarda bulunarak kompanse etmeye çalışan arkadaşlar görüyorum. Yapmayın.

sent via GSC

Fernando MCL sakatligi sonrasi eski çevikligini ve çabuklugunu kaybetmiş gibi. Atletizmi kaybolmuş gibi.

Kötü bir rehabilitasyon geçirmis olabilir.

Geri
Üst Alt