- 2 Temmuz 2011
- 138.475
- 59.099
- 5.488
onlar kötü oldugu için o yapmalı6 numaradan hücum katkısı beklemek yerine 7 8 9 10 dan bekle maicon bile bu saydıklarımdan çok katkı yapıyor hücumda.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
onlar kötü oldugu için o yapmalı6 numaradan hücum katkısı beklemek yerine 7 8 9 10 dan bekle maicon bile bu saydıklarımdan çok katkı yapıyor hücumda.
Bence bu sene bu adama, daha iyi bir partner lazım. Man Cityde oynayan birisi yine olabilir, en azından tanıdığı birisi olsa iyi olur.Çok yanlış bir takım kuruldu bu sene, çok.
Bence bu sene bu adama, daha iyi bir partner lazım. Man Cityde oynayan birisi yine olabilir, en azından tanıdığı birisi olsa iyi olur.
Birde önüne iyi bir 10 numara olursa çok iyi olur
StoperBence bu sene bu adama, daha iyi bir partner lazım. Man Cityde oynayan birisi yine olabilir, en azından tanıdığı birisi olsa iyi olur.
Birde önüne iyi bir 10 numara olursa çok iyi olur
Arkasınada maiconun yerine daha güvenilir biri , sağ ve sol çaprazınada pir pir 2 kanat topçusu aldık mı tamamdır.
Yapabilir daha fazlasini. Problem ise herifin yanindaki gerzek, önündeki apaci + arkadaki tir yüzünden ne yapacagini kendisi sasiriyor.Ben ilk başlarda bu defansın arasına girme olayını Tudor'un taktiği sanıyordum herhalde geçmişten gelen bir alışkanlık var
Bu oyun tarzı yüzünden ileri çıkma,oyun kurma olaylarında geri kalıyor.Pek ala bu yüzden az pozisyon veriyoruz fakat attığı diyagonal pasları verebilecek kalitede bir topçu daha fazlasını da yapabilir diye düşünüyorum
Sezon sonunda ayakta durabilen bir 6 alıp bu işe yaramazı paketleyeceğiz
Alemin Tek Kralı
Benim beklentim bu artık ayakta kalsın yeterercan kinay bu konuda saçmalamış
üzgünüm kınaycım
belhandada ne kadar görüşümüz aynıysa burada tersBenim beklentim bu artık ayakta kalsın yeter
Alemin Tek Kralı