#25 Fernando Francisco Reges

Bence bu sene bu adama, daha iyi bir partner lazım. Man Cityde oynayan birisi yine olabilir, en azından tanıdığı birisi olsa iyi olur.
Birde önüne iyi bir 10 numara olursa çok iyi olur

Arkasınada maiconun yerine daha güvenilir biri , sağ ve sol çaprazınada pir pir 2 kanat topçusu aldık mı tamamdır.

Bence bu sene bu adama, daha iyi bir partner lazım. Man Cityde oynayan birisi yine olabilir, en azından tanıdığı birisi olsa iyi olur.
Birde önüne iyi bir 10 numara olursa çok iyi olur

Arkasınada maiconun yerine daha güvenilir biri , sağ ve sol çaprazınada pir pir 2 kanat topçusu aldık mı tamamdır.
Stoper
Solbek + nagatomo
8 numara(mumkunse 2 tane)
Garry gitmeyecekse skorer bir kanat

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ben ilk başlarda bu defansın arasına girme olayını Tudor'un taktiği sanıyordum herhalde geçmişten gelen bir alışkanlık var

Bu oyun tarzı yüzünden ileri çıkma,oyun kurma olaylarında geri kalıyor.Pek ala bu yüzden az pozisyon veriyoruz fakat attığı diyagonal pasları verebilecek kalitede bir topçu daha fazlasını da yapabilir diye düşünüyorum

Ben ilk başlarda bu defansın arasına girme olayını Tudor'un taktiği sanıyordum herhalde geçmişten gelen bir alışkanlık var

Bu oyun tarzı yüzünden ileri çıkma,oyun kurma olaylarında geri kalıyor.Pek ala bu yüzden az pozisyon veriyoruz fakat attığı diyagonal pasları verebilecek kalitede bir topçu daha fazlasını da yapabilir diye düşünüyorum
Yapabilir daha fazlasini. Problem ise herifin yanindaki gerzek, önündeki apaci + arkadaki tir yüzünden ne yapacagini kendisi sasiriyor.
Bunu halen diyorum. Fernandonun yaninda Tolga oynasa, cok daha rahatlayacak kendisi. Tolga da hayvani pres, kosu vb. yapiyor. Birde gidip ara sira gol atabiliyor, süpriz seyler yapiyor. Fernando ile degisirler o nu mac icinde.

Sezon sonunda ayakta durabilen bir 6 alıp bu işe yaramazı paketleyeceğiz

Alemin Tek Kralı

Sezon sonunda ayakta durabilen bir 6 alıp bu işe yaramazı paketleyeceğiz

Alemin Tek Kralı
kess (1270 x 844).webp

Eskiden böyle çok ayağı takılan sakar çocukların kösteği kesilirdi bunun kesilmemiş demekki
Saydım 10 kere ayağı kayıp pozisyon yedirmiş bize hizida yok topla kat etme başarısı yok denecek kadar az

Alemin Tek Kralı

harbiden bu herif trolün teki. Bu saatden sonra buna notumu verdim. Ya da bildigin kus

Ayakta kalabilecekmi bakalım özel kranponla çıksın takılıp düşmesin

Alemin Tek Kralı

ercan kinay bu konuda saçmalamış
üzgünüm kınaycım

İnşalllah farkını sahaya yansıtıp akbilspor 'a sahayı dar edecektir ...

Valla açık söyleyeyim alınanların içerisinde tutan tek adam. Farkını çok belli ediyor, Güven veriyor gb maçında bile iyi oynadı. Gomis nerdeyse 30 gol atıcak ona bile ısınamadım ben işimize yarar hiç zamanda çıkmadı ortaya. İnşallah Fernando bu akşam kalitesini koyacak ortaya.

Geri
Üst Alt