#25 Fernando Francisco Reges

Yazık belhandadan top kapma dersi almalı

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sahanın en iyi adamıydı ama son da o çalımı yemesi yakışmadı. Ama o kadar çöp varken mağlubiyeti Fernando’ya yüklemek saçma olur

Sahanın en iyi adamıydı ama son da o çalımı yemesi yakışmadı. Ama o kadar çöp varken mağlubiyeti Fernando’ya yüklemek saçma olur

Ayağa kaydı, kondisyonu yetmedi. Adamın artık ciğeri patladı her topa koşmaktan ve kademe yapmaktan.

En büyük suçlu hoca adam dili dışarda kondisyonu kötü niye taraftarın önüne atarsin çıkar ikinci yarı

Alemin Tek Kralı

Son pozisyonu anlat niye öyle oldu yeri öptü

Alemin Tek Kralı

Ben sana adamin kondisyonu var demedim. Herif mac boyunca En iyi oyuncumuzdu dedim. Takim rezalet'ken Fernando ve Serdar haric alayi 0 di. Bu ikili 3-5 arasidi. Fernando olmasa takimin temposunu degistirmeye calisan adam olmayacakti.

Alemin Tek Kralı

Ben sana adamin kondisyonu var demedim. Herif mac boyunca En iyi oyuncumuzdu dedim. Takim rezalet'ken Fernando ve Serdar haric alayi 0 di. Bu ikili 3-5 arasidi. Fernando olmasa takimin temposunu degistirmeye calisan adam olmayacakti.
Kardeşim adam kötü kondisyonu yok hoca niye oynatır 90 dakika yaktı bizi 1 puan danda olduk

Alemin Tek Kralı

Alemin Tek Kralı

Kardeşim adam kötü kondisyonu yok hoca niye oynatır 90 dakika yaktı bizi 1 puan danda olduk

Alemin Tek Kralı

Neye göre yakti? Maicon denilen hantal posisyon öncesi sacmalamadi mi?
Evet Fernandonun Kondisyonu sona dogru DOGAL OLARAK bitti ( her yere yetismeye calisti). Hatta Tolgayi oyuna alirdim ( bu macta kazmaligi galibiyeti getirebilirdi), ama Terim bir anda Donk+ Gomis+Ereni forvete atti, Fegh + Sinan geri dönmedi, En iyi oyuncusunu sahada tuttu.
Terim doldur bosalt taktigine gecmeseydi Fernandonun simdiki kondisyonu bile rahatca yeterdi.
Dedigim gibi Fernando olmasaydi bir kac posisyon erkenden yemis olurduk+ öne hic cikamazdik artik

Takımın en iyisiydi. Olmasaydı çok daha erken dakikalarda yenik duruma düşebilirdik.

Belki golden önce Sessegnon a erken atladı ve kolay geçildi diyebiliriz, hata Maicon'un ama.

Muazzam oynadı, tek başına orta saha adam. Seneye umarım çevresine beyini vs olan adamlar iliştirebiliriz. Büyük değer bizim için

moral bozmak yok,fernando.sadece daha sakin ol.bi anlık müdahaleler bazen yetersiz kalabiliyor...iyiydin yine

Belhanda denen apaçi yi yere göğe sığdıramayanların bu adamı beğenmemesi insanı şaşırtmıyor açıkçası.

sent via GSC

Belhanda denen apaçi yi yere göğe sığdıramayanların bu adamı beğenmemesi insanı şaşırtmıyor açıkçası.

sent via GSC
Fernando bu ülkenin 1. numaralı futbolcusu hem kariyer hem de performans olarak onu beğenmeyen gitsin jem paul karacanı filan izlesin 1 maçta hata yaptı diye adamı asacak varsa böyle bir futbolcuyu hak etmiyordur ki son dakikaya kadar da takımın en iyisiydi.

sent via GSC
Fernando bu ülkenin 1. numaralı futbolcusu hem kariyer hem de performans olarak onu beğenmeyen gitsin jem paul karacanı filan izlesin 1 maçta hata yaptı diye adamı asacak varsa böyle bir futbolcuyu hak etmiyordur ki son dakikaya kadar da takımın en iyisiydi.
Beğenmeyenler zaten Apaçi ye tapanlar. Bu yüzden şaşırmıyorum ben. Jem Paul'a da gerek yok apaçi yetiyor kendilerine.

sent via GSC

Geri
Üst Alt