- 3 Temmuz 2012
- 139.560
- 87.983
- 5.338
Yazık belhandadan top kapma dersi almalı
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sahanın en iyi adamıydı ama son da o çalımı yemesi yakışmadı. Ama o kadar çöp varken mağlubiyeti Fernando’ya yüklemek saçma olur
En büyük suçlu hoca adam dili dışarda kondisyonu kötü niye taraftarın önüne atarsin çıkar ikinci yarı
Alemin Tek Kralı
Son pozisyonu anlat niye öyle oldu yeri öptüEn büyük suçlu hoca adam dili dışarda kondisyonu kötü niye taraftarın önüne atarsin çıkar ikinci yarı
Alemin Tek Kralı
senden haric herkes buna ve Serdara macin adami diyor. Kendi dünyan'da mi yasiyorsun?
Son pozisyonu anlat niye öyle oldu yeri öptü
Alemin Tek Kralı
Kardeşim adam kötü kondisyonu yok hoca niye oynatır 90 dakika yaktı bizi 1 puan danda oldukSon pozisyonu anlat niye öyle oldu yeri öptü
Alemin Tek Kralı
Ben sana adamin kondisyonu var demedim. Herif mac boyunca En iyi oyuncumuzdu dedim. Takim rezalet'ken Fernando ve Serdar haric alayi 0 di. Bu ikili 3-5 arasidi. Fernando olmasa takimin temposunu degistirmeye calisan adam olmayacakti.
Kardeşim adam kötü kondisyonu yok hoca niye oynatır 90 dakika yaktı bizi 1 puan danda oldukSon pozisyonu anlat niye öyle oldu yeri öptü
Alemin Tek Kralı
Ben sana adamin kondisyonu var demedim. Herif mac boyunca En iyi oyuncumuzdu dedim. Takim rezalet'ken Fernando ve Serdar haric alayi 0 di. Bu ikili 3-5 arasidi. Fernando olmasa takimin temposunu degistirmeye calisan adam olmayacakti.
Alemin Tek Kralı
Fernando bu ülkenin 1. numaralı futbolcusu hem kariyer hem de performans olarak onu beğenmeyen gitsin jem paul karacanı filan izlesin 1 maçta hata yaptı diye adamı asacak varsa böyle bir futbolcuyu hak etmiyordur ki son dakikaya kadar da takımın en iyisiydi.Belhanda denen apaçi yi yere göğe sığdıramayanların bu adamı beğenmemesi insanı şaşırtmıyor açıkçası.
sent via GSC
Beğenmeyenler zaten Apaçi ye tapanlar. Bu yüzden şaşırmıyorum ben. Jem Paul'a da gerek yok apaçi yetiyor kendilerine.Fernando bu ülkenin 1. numaralı futbolcusu hem kariyer hem de performans olarak onu beğenmeyen gitsin jem paul karacanı filan izlesin 1 maçta hata yaptı diye adamı asacak varsa böyle bir futbolcuyu hak etmiyordur ki son dakikaya kadar da takımın en iyisiydi.Belhanda denen apaçi yi yere göğe sığdıramayanların bu adamı beğenmemesi insanı şaşırtmıyor açıkçası.
sent via GSC