#25 Fernando Francisco Reges

İkinci yarıda da rezaletti boş yapmayalım. Sakatlandığı için çıkmadı bu arada. Zaten çıkacaktı. Çıkmadan yere düştü. Maçın açık ara en kötüsü. Müdahele 0, atletizm 0. Oyun bilgisiyle ikinci yarı 15 dakka birşeyler yaptı sonra çıktı zaten.

Kacin kacin konuyu Belhandacilar basti.

Bugün kötüydü reis. Saglik olsun Besiktas macinda telafi eder.

hemen 1 maçta leş demeler başlanmış
sizden olmaz cidden

Bu sezon ilk kez 8 numara da oynadi,performansi fena sayilmaz ama neden savunma'nin önünde oynamayi tercih ediyor az cok belli oldu

Bu maç kötüydü gerçekten.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

İyi değildi çok korkak oynadı top alıp orta sahayı rahatlatması lazımdı ama olsun Fernando'ya güvenim tam.

Ofansif anlamda pek etkili degil. Bunun böyle olmasi EPL-Türkiye lig farkiyla filan alakasi yok - bu adamin oyun tarzi böyle. Porto'da da defansif anlamda iyi lakin ofansif anlamda vasat, yeterli olmayan bir performans sergiliyordu.

Ikinci yarida da çok saçmaliyordu, kirmizi kart yiyecekti sanki

Gelecek maçlarda her zamanki gösterdigi performansini gösterip bizi şampi yapar inş

Bu adamın oynaması gereken yer bugün donkun oynadığı yer orada oynamaya devam ederse verim alamayız

ilk yari iyiydi, ikinci yarida fena oynamadi ama cikmadan önce cok gereksiz faul yapti öyle hareketlere gerek yok

Admin olsam sizi şu forumda 2 dk barındırmam Allah'ın vasıfsız trolleri @Ercan Kinay @Furkan Serdar

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Keyfim yerinde yoksa güzel cevap verirdim asaladimi kızıyorsunuz sonra

Alemin Tek Kralı

İyi keyfin yerindeymiş ucuz atlattık güzel cevap versen napardım ben

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

ilk yari iyiydi, ikinci yarida fena oynamadi ama cikmadan önce cok gereksiz faul yapti öyle hareketlere gerek yok
bence ilk yari iyi degildi, ikinci yari ise orta sahanin dolu gözükmesinin en önemli adamiydi. Donk ile defansif anlamda iyidiler. Ama ofansif anlamda cok verimli olamadi. Hele o öndeki rezalet 10no hic bir ise yaramiyor ki kosmaktan. Aynisini tolgada yapar + gol atar

E R K E K

Da2iznqXkAEQQcT.webp

hazır degil.Sakatlıklar falan adanm tam toparlayamadı.kalitesi tartışılmaz .

Geri
Üst Alt