Can Akasra
Büyük Kaptan
- 26 Aralık 2016
- 25.738
- 11.820
- 1.163
Fernando - Donk oynayacaksak Fernando 6 oynar 8'i yapacak dinamizm ve aktiflik yok
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Iyi oynamadımi bugunBugün şaşırtıcı derecede kötüydü, umarım bunla sınırlı kalır yoksa bu beni üzer..
Tekrar etmem için sordunuz sanırım? Edeyim o halde iyi oynamadı. Kusura bakmayın Ercan bey sizler gibi sevdiğim adamları sırf savunmak için çok iyiydi harikayda gibi yorumlar yapamayabilirim yadırmayın lütfen.Iyi oynamadımi bugun
Alemin Tek Kralı
Yok ben altını cizmek için alıntı yaptimTekrar etmem için sordunuz sanırım? Edeyim o halde iyi oynamadı. Kusura bakmayın Ercan bey sizler gibi sevdiğim adamları sırf savunmak için çok iyiydi harikayda gibi yorumlar yapamayabilirim yadırmayın lütfen.Iyi oynamadımi bugun
Alemin Tek Kralı
Mesela ektsra ne yapmalıydıKötü değildi ama ekstra yapması gereken şeyleri yapamadı.
Tek pas tercihleri yanlıştı. Takımı bazen yönlendirirken hatalar yaptı. Genel olarak iyiydi ama transfer olduğuna hala inanamayan biri olarak daha iyi performans bekliyorum. Kapasitesi bu değil.Mesela ektsra ne yapmalıydı
Alemin Tek Kralı
Yanlış yerde başladı bence sonrasına gücü yetmedi kolay değil 3 4 aydır sakattıTek pas tercihleri yanlıştı. Takımı bazen yönlendirirken hatalar yaptı. Genel olarak iyiydi ama transfer olduğuna hala inanamayan biri olarak daha iyi performans bekliyorum. Kapasitesi bu değil.Mesela ektsra ne yapmalıydı
Alemin Tek Kralı
Yanlış yerde başladı bence sonrasına gücü yetmedi kolay değil 3 4 aydır sakattı
Alemin Tek Kralı
ilk 10 dakika fernandoya top gelmedi sanirim. ben donku daha önde bekliyordum, arada böyle sürpriz isler yapmisligi vardir. daha gencler macinda girdigi ile gol atmasi bir olacakti. kadiköy'de donk-fernando baslasaydim demistir hoca da. artik selcugu oynatmamasi lazim.Fernando'yu 8 numarada oynatmak Busquets, Matic, Thiago Motta, Javi Martinez'i 8 numarada oynatmak gibi. Bu tarzda olan defansif orta sahalardan ofansif katki beklemek biraz ekstra olur. Hoca Selcuk'u oynatmamak icin Donk'u oynatti ve Fernando'ya biraz ofansif gorevi verdi.
Fernando'yu tek onlibero oynatacaksin tek basina orta sahayi kontrol eder.
Yok baya keyif almışsınız gibi geldi bana umarım yanlış anlamışımdır. Kazanırken tüm oyuncuların iyi olması taraftarıyım yoksa vizyonsuz rakiplerimizden pek bir farkımız kalmaz.Yok ben altını cizmek için alıntı yaptim
Yoksa biz kazandıktan sonra kimin ne oynadığının bir önemi yok
Alemin Tek Kralı
Hiç oynamadi zaten adam 8 bu adamın numarası topu kapıp en kısa sürede en iyi atmaya çalışmak öyle tek başına etki edecek biri değil o uçtuğu yıllarda brezilya milli takımında izlemiştim melo nun yerine bunu almışlardı o zamanda al ver top kapıyordu sadece
Alemin Tek Kralı
bos bos konusuyor iste. Herif maclara bile bakmiyordurFernando Brezilya takimina hic cagrilmadi.Kim bilir Fernando yerine kimi izledin?
Veya kim bilir Belhanda diye kimi izliyorsun maclarda?