#25 Fernando Francisco Reges

Fernando - Donk oynayacaksak Fernando 6 oynar 8'i yapacak dinamizm ve aktiflik yok

Hiç oynamadi zaten adam 8 bu adamın numarası topu kapıp en kısa sürede en iyi atmaya çalışmak öyle tek başına etki edecek biri değil o uçtuğu yıllarda brezilya milli takımında izlemiştim melo nun yerine bunu almışlardı o zamanda al ver top kapıyordu sadece

Alemin Tek Kralı

Bugün şaşırtıcı derecede kötüydü, umarım bunla sınırlı kalır yoksa bu beni üzer..

Kötü değildi ama ekstra yapması gereken şeyleri yapamadı.

Ilk yarı 8 oynatmak hatasından döndü hoca sonrasıda fiziki kalitesi yetmedi kötü oyununun en büyük nedenlerinden biride buydu
Bu adamdan asist asist öncesi pas delici pas beklemek adama haksızlıktır
Koyacaksın defansın önüne süpürecek

Alemin Tek Kralı

Iyi oynamadımi bugun

Alemin Tek Kralı
Tekrar etmem için sordunuz sanırım? Edeyim o halde iyi oynamadı. Kusura bakmayın Ercan bey sizler gibi sevdiğim adamları sırf savunmak için çok iyiydi harikayda gibi yorumlar yapamayabilirim yadırmayın lütfen.
Yok ben altını cizmek için alıntı yaptim
Yoksa biz kazandıktan sonra kimin ne oynadığının bir önemi yok

Alemin Tek Kralı

Yanlış yerde başladı bence sonrasına gücü yetmedi kolay değil 3 4 aydır sakattı

Alemin Tek Kralı

Fernando'yu 8 numarada oynatmak Busquets, Matic, Thiago Motta, Javi Martinez'i 8 numarada oynatmak gibi. Bu tarzda olan defansif orta sahalardan ofansif katki beklemek biraz ekstra olur. Hoca Selcuk'u oynatmamak icin Donk'u oynatti ve Fernando'ya biraz ofansif gorevi verdi.
Fernando'yu tek onlibero oynatacaksin tek basina orta sahayi kontrol eder.

Fernando'yu 8 numarada oynatmak Busquets, Matic, Thiago Motta, Javi Martinez'i 8 numarada oynatmak gibi. Bu tarzda olan defansif orta sahalardan ofansif katki beklemek biraz ekstra olur. Hoca Selcuk'u oynatmamak icin Donk'u oynatti ve Fernando'ya biraz ofansif gorevi verdi.
Fernando'yu tek onlibero oynatacaksin tek basina orta sahayi kontrol eder.
ilk 10 dakika fernandoya top gelmedi sanirim. ben donku daha önde bekliyordum, arada böyle sürpriz isler yapmisligi vardir. daha gencler macinda girdigi ile gol atmasi bir olacakti. kadiköy'de donk-fernando baslasaydim demistir hoca da. artik selcugu oynatmamasi lazim.

Yok ben altını cizmek için alıntı yaptim
Yoksa biz kazandıktan sonra kimin ne oynadığının bir önemi yok

Alemin Tek Kralı
Yok baya keyif almışsınız gibi geldi bana umarım yanlış anlamışımdır. Kazanırken tüm oyuncuların iyi olması taraftarıyım yoksa vizyonsuz rakiplerimizden pek bir farkımız kalmaz.

Hiç oynamadi zaten adam 8 bu adamın numarası topu kapıp en kısa sürede en iyi atmaya çalışmak öyle tek başına etki edecek biri değil o uçtuğu yıllarda brezilya milli takımında izlemiştim melo nun yerine bunu almışlardı o zamanda al ver top kapıyordu sadece

Alemin Tek Kralı

Fernando Brezilya takimina hic cagrilmadi.Kim bilir Fernando yerine kimi izledin?

Veya kim bilir Belhanda diye kimi izliyorsun maclarda?

Hahahaha Ugur yine fatality yapmis.

Bir de Onur'a Maxwell konusunda böyle birsey yapmistin.

Geri
Üst Alt