#25 Fernando Francisco Reges

La Gazetta, Avrupa liglerinde haftanın en iyi oyuncularını belirledi.

DcG5OqdXkAApQUS.jpg

Mod lara yogun mesai yaptiriyorsunuz dostlar , macsiz gunlerde calissinlar biraz di mi ? Hem tatil bugun yan gelip yatmasinlar

Beyler bu uyarıyı genel olarak yapıyorum.Herkes üzerine düşeni alsın.

Ceza kuralları 10.madde;

10.Konu başlıklarında provokasyon yasaktır. Kasıtlı olarak kavga çıkarma amaçlı mesaj atan üyeler konudan süresiz olarak uzaklaştırılacak ve uyarılacaklardır. Uyarıları dikkate almayıp bu davranışlara devam edenler en az 3 gün MYC alacaklardır.

Tahrik, provokasyon ve uyelere saldiridan kacinalim. Bir daha uyari yok, direkt konudan atilirsiniz.
O mesaj tahrik oluyorsa, Ercanin israrla Fernando konusunda algi yaratmasi ve inatla Belhandayi yaptigi tüm sacmaliklara ragmen savunmasi provokasyon ve tahrik olmuyormu.. Hangi mantiga yakisiyor kendisinin bu davranisi?

Sonucta algi yarattigi oyuncu Galatasaray Spor Kulübünün profesyonel futbolcusu. Amac burda ne, bunlari sorgulasak keske.

10 milyon verdigimiz pas atma özürlüsü olan oyuncu savunulsun körü körüne, Fernando gibi en önemli oyuncu hakkinda algi yapsin, oh.

Kimseye kişisel yorum yapmıyorum bu kimseye cevap vermeyeceğim anlamına taşımıyor
Hak edene hak edene hakkını veririm müsterih olun
Futbol dışı hicbir konuda konuşmuyorum mümkün mertebe herkes de buna dikkat etsin

Şampiyon GALATASARAY Yazdıracağız

Konu disina cikan, ozellikle de baska bir uyeye saldirmak ugruna konu disina cikan mesajlari raporla. Editliyoruz ve konudan atiyoruz mesaj sahibini rapor uygunsa.

Sonucta algi yarattigi oyuncu Galatasaray Spor Kulübünün profesyonel futbolcusu. Amac burda ne, bunlari sorgulasak keske.

Bunu neden algi yapmak olarak goruyorsun ki? Sonucta bir futbolcuyu begenip begenmemek kisisel bir gorus degil mi?

Herhangi bir uyenin herhangi bir futbolcuyu begenmeye veya begenmemeye hakki vardir. Hakaret etmedigi, konu disina cikmadigi, uygunsuz uslup kullanmadigi ve diger uyeleri tehdit etmedigi surece istedigi sekilde yorumunu yapar.

Burada muhim olan seylerden biri konu disina cikmamak. Buna dikkat etmek lazim. Fernando konusunda mesela Belhanda bu kadar konusulmamali vs.

Bunu neden algi yapmak olarak goruyorsun ki? Sonucta bir futbolcuyu begenip begenmemek kisisel bir gorus degil mi?

Herhangi bir uyenin herhangi bir futbolcuyu begenmeye veya begenmemeye hakki vardir. Hakaret etmedigi, konu disina cikmadigi, uygunsuz uslup kullanmadigi ve diger uyeleri tehdit etmedigi surece istedigi sekilde yorumunu yapar.

Burada muhim olan seylerden biri konu disina cikmamak. Buna dikkat etmek lazim. Fernando konusunda mesela Belhanda bu kadar konusulmamali vs.
Herkesin kisisel fikrine saygi duyarim elbette. Ama fikir özgürlügü diyip manipülasyona izin vermemek lazim. Fikir dedigin insan mantigina uygun olmalidir. Ercanin yaptigi hangi mantik kitabina uygun?

Burda net sekilde art niyet var iste.

Herkesin kisisel fikrine saygi duyarim elbette. Ama fikir özgürlügü diyip manipülasyona izin vermemek lazim. Fikir dedigin insan mantigina uygun olmalidir. Ercanin yaptigi hangi mantik kitabina uygun?

Burda net sekilde art niyet var iste.

Herkesin dusundugunden farkli sekilde dusunmenin, kimseyle fikir anlaminda anlasamamanin nasil bir sey oldugunu en iyi sen bilirsin diye dusunuyorum. Empati kurabilmelisin.

Ben de mesela Ercan'a katiyyen katilmiyorum, ama bunu fikirlerinin altyapisini sorusturarak ve kendi argumanlarimi sunarak yapiyorum. Art niyet vardir denecek bir seviyede yapmiyor adam hicbir seyi, sadece genel konsensusa uzak, marjinal dusunuyor.

Gelecek sezon sampiyonlar liginde isimize cok yarayacak

Fernando'nun yeri sampiyonlar ligi

Geri
Üst Alt