Hamza Gölbaşı
Cezalı
- 5 Mayıs 2014
- 24.750
- 17.908
- 1.648
baskalari gibi sike penalti atmaz REYIZ.
Kendi topcuna sacma sapan laflar atma fenerlilerin gazina gelip
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
baskalari gibi sike penalti atmaz REYIZ.
mONTEPELLIER da alayimiz demedik mi, fbye gidecekken? Zaten her yerde denilmedi mi (dis basin, ic basin )Kendi topcuna sacma sapan laflar atma fenerlilerin gazina gelip
mONTEPELLIER da alayimiz demedik mi, fbye gidecekken? Zaten her yerde denilmedi mi (dis basin, ic basin )
Sneıijder acısı daha dinmedi arkadasınKendi topcuna sacma sapan laflar atma fenerlilerin gazina gelip
Adam genelde oyle penaltı kullanıyormus topu cıkaran kalecı onu ıyı ızlemıs demekkı hıc yere bile yatmadı Belhandayı nerden vuracağını sasırmıssınmONTEPELLIER da alayimiz demedik mi, fbye gidecekken? Zaten her yerde denilmedi mi (dis basin, ic basin )
Sneıijder acısı daha dinmedi arkadasınKendi topcuna sacma sapan laflar atma fenerlilerin gazina gelip
Adam genelde oyle penaltı kullanıyormus topu cıkaran kalecı onu ıyı ızlemıs demekkı hıc yere bile yatmadı Belhandayı nerden vuracağını sasırmıssınmONTEPELLIER da alayimiz demedik mi, fbye gidecekken? Zaten her yerde denilmedi mi (dis basin, ic basin )
Beğenmessın anlarımda coğu kısı beğenmıyor zaten ama sen ve senım gıbi Sneijdercılerın neden bu kadar nefret ettığıde ortada Beihanda kotu olabılır belkı ama bu kadar nefret edecek kadarda değilHainin arkasini temizle Reyiz. Rakibe assist yapma derdinde olacak yine o modern Leshanda
Beğenmessın anlarımda coğu kısı beğenmıyor ama sen ve senım gıbi Sneijdercılerın neden bu kadar nefret ettığıde ortadaHainin arkasini temizle Reyiz. Rakibe assist yapma derdinde olacak yine o modern Leshanda
Ben nediyorum sen nediyorsun bu kadar nefret edilecek bi performans sergilemedi iyi olmayabilir sana gore ama okadadarda lesh değil takimin en cok asist yapan oyuncularindan biri bu kadar nefret etmenin nedeni belli SneijderrrrrrrrrEvet ortada
Kiew Schalke felan fos olan oyuncuya 8+3 Mio Bonservis ödeyip 3.2 Mio Maas verip bi yerimizde patladi.
Dedigim gibi HERHANGI bir 10 no alsak bu kadar sövüp durmazdim. Digerleri adina konusmam
Ben nediyorum sen nediyorsun bu kadar nefret edilecek bi performans sergilemedi iyi olmayabilir sana gore ama okadadarda lesh değil takimin en cok asist yapan oyuncularindan biri bu kadar nefret etmenin nedeni belli SneijderrrrrrrrrEvet ortada
Kiew Schalke felan fos olan oyuncuya 8+3 Mio Bonservis ödeyip 3.2 Mio Maas verip bi yerimizde patladi.
Dedigim gibi HERHANGI bir 10 no alsak bu kadar sövüp durmazdim. Digerleri adina konusmam
Bana boslu moslu konusma senin karsinda onceki kufur ettiklerin yok vasat seviyorum var mi?Vasati seviyorsan buyur begen.
Yazin konulari ac bak oku. Bilen bilir bos yapma
Bos konusmaBana boslu moslu konusma senin karsinda onceki kufur ettiklerin yok vasat seviyorum var mi?
Bos yapma.Bana boslu moslu konusma senin karsinda onceki kufur ettiklerin yok vasat seviyorum var mi?
:Hic bir alintima cevap vermeyen adam kufur yemek icin alinti yapiyorBos yapma.