#25 Fernando Francisco Reges

Katara iteleyebilirmiyiz 74 yada 75 de müthiş bir çalım attı 5 saniye sürmedi rakibe geri verdi topu akhisar da da 83 de aynısını yaptı

Şampiyon GALATASARAY yazdıracağız

Ercan sende bu adama isinamadin gitti ha. Turkiye liginde hic bir orta saha oyuncusu City'de oynayamaz. Adam next level.

Elano
Katara iteleyebilirmiyiz 74 yada 75 de müthiş bir çalım attı 5 saniye sürmedi rakibe geri verdi topu akhisar da da 83 de aynısını yaptı

Ercan sende bu adama isinamadin gitti ha. Turkiye liginde hic bir orta saha oyuncusu City'de oynayamaz. Adam next level.

Elano’nun City’de oynadığı zamanki City ile Fernando’nun oynadığı zamandaki City’nin seviyesini bir tutuyorsan söyleyecek bir şey yok. :D

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Cümle şimdiki city değildi sadece citydi ki o cityde oynayamadi
Elano

Elano’nun City’de oynadığı zamanki City ile Fernando’nun oynadığı zamandaki City’nin seviyesini bir tutuyorsan söyleyecek bir şey yok. :D

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2 sene öncesi ile şimdiki city birmi son yıl yedekti fernando ve 3 yaş büyük hemşerisi oynuyor
Ben yanılmam bu adam patlayacak elimizde

Fernandinho oyunu iki yonlu oynayabildigi icin banko oynuyor. Okadar brezilyali oyuncu arasinda Milli Takimda oynuyor.

Fernando ise daha cok Busquets, Obi Mikel, Lucas Leiva gibi gorev adami.

Guardiola takimi genclestirmek istedigi icin City'den ayrildi.

Kolarov'u yolladi, gitti Roma ile sampiyonlar liginde yari final oynadi

Zabaleta'yi yolladi

Sagna'yi yolladi

Clichy'yi yolladi

Görev adamı olduğu için alındı hangi görev örnekler verdiğin adamların görevinde
Lâkin o bölgede donk oynuyor şimdi hangisi halef hangisi selef
Sakatlık diyorsan birşey diyemem ama bu performansı yetersiz ben herta berlin maçındaki Fernandoyu istiyorum daha kompak oynayan
2 sene öncesi ile şimdiki city birmi son yıl yedekti fernando ve 3 yaş büyük hemşerisi oynuyor
Ben yanılmam bu adam patlayacak elimizde

Fernandinho oyunu iki yonlu oynayabildigi icin banko oynuyor. Okadar brezilyali oyuncu arasinda Milli Takimda oynuyor.

Fernando ise daha cok Busquets, Obi Mikel, Lucas Leiva gibi gorev adami.

Guardiola takimi genclestirmek istedigi icin City'den ayrildi.

Kolarov'u yolladi, gitti Roma ile sampiyonlar liginde yari final oynadi

Zabaleta'yi yolladi

Sagna'yi yolladi

Clichy'yi yolladi

Bos insanlari bloklayip rahatladim. Iyi geliyor vallahi bos beles insanlarin yazdiklari cöpü okumamak

Bence hic iyi oynamadi. Idare eder oynadi. FAKAT sunu anlayalim ki Donk - Fernando olmaz. Fernando Donkun yerine oynar ve Donkun yerine baska birisi Ndiaye gibi box-box oyuncusu lazim. Donk olunca mecburen Fernando ofansif oynamasi gerekiyor ve bu isi beceremiyor dogal olarak bence.

Ahmet Çalık'tan fazla göbeği vardır bu adamın. Sakatlıktan sonra çok geriledi.

Ahmet Çalık'tan fazla göbeği vardır bu adamın. Sakatlıktan sonra çok geriledi.
aynen kamki

fernand3.webp

fernan2.webp

Geri
Üst Alt