Ercan Kinay
Cezalı
- 10 Şubat 2016
- 18.803
- 3.724
- 868
Oha bu ne göbek yag bağlamış
Bide buna bak
Şampiyon GALATASARAY yazdıracağız
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Oha bu ne göbek yag bağlamış
Fernandonun sezon öncesi fotosunu koy tabiki her insanın genetiği vücut yapısı vücudunun bolumlerindeki yag oranı farklıdırher futbolcuda illa o karın kası olmak zorunda mı ercan bey. belki nefes alınca çekilmiştir o foto. vücud tipinden belli olmuyormu zaten gayed fit bir vücudu var
sidik yarıştırmak istemiyorum zaten bakınca kimin fit vücuda sahip olduğu belli.
Ekli dosyayı görüntüle 22161
Ekli dosyayı görüntüle 22162
Ekli dosyayı görüntüle 22163
Fernandonun sezon öncesi fotosunu koy tabiki her insanın genetiği vücut yapısı vücudunun bolumlerindeki yag oranı farklıdır
Lâkin vücut dili yüzündeki ifade kilolu olduğunu gösteriyor
Bende diyorum bu adam çok seriydi ne olduda kağnı gibi oldu
Bizde o dediklerini yapamadığı için eleştiriyoruz şuanbu adamın sezon başında bunları yapıyordu taa ki sakatlığa kadar. her maç 100e yakın yada 100ü geçik topla buluşuyordu.
şuan fazla buluşamıyor bunun sebebi ise donk. donku fatih hoca 3.stoper gibi oynatıyor fernando'yuda 8 gibi oynatmaya çalışıyor ama adam kariyeri boyunca 8 numarada oynadığı maç bir elin parmaklarını geçmez.
donkun insiyatif alıp topu alıp pas dağıttığını görmediğimiz için son haftalarda topa fazla sahip olamıyoruz. donk sadece kesicilik yapıyor 6 numarada bazende topu alıp bir anda gidiyor pas alayım dağıtayım kapasitesi yok. oysaki donk yok iken %65 70 lerde topla oynuyorduk Ekli dosyayı görüntüle 22167
Ekli dosyayı görüntüle 22166
Fernandonun sezon öncesi fotosunu koy tabiki her insanın genetiği vücut yapısı vücudunun bolumlerindeki yag oranı farklıdır
Ne oldu yav cidden hiçbir sebep yokken ortada birden
Ben geçerli bir sebep bulamadım reis en iyisi şutlayalım biz bu tosbağayı..
tamam işte bunun sebebi donk. fatih terim geldiği anda adam sakatlandı zaten. adam belkide 2-3 ay oynamayacaktı ama erken döndü bunun sebebi ise kendisine iyi bakması. sakatlık sırasında donku kazandı fatih hoca ve onu fernando'nun oynadığı yerde oynatıyor fernando ise selçukun yerinde gibi 8 numara oynuyor o yüzden kayıp adam. fernando öyle topu alıp dikine giden bir oyuncu değil topu defans önünde iken alıp paslarıyla takımı yönlendiren birisi. oynadığı yeri ise yadırgıyor.Bizde o dediklerini yapamadığı için eleştiriyoruz şuan
Ben tarz olarak dm yı sevmiyorum mesela ama genel olarak 6 in hakkını vermiyor
Hertha berlin oha demistim o performansı bir daha göremedim hatta o maçın başlığını bulun neler yazmışım okuyun
Müthiş tempo sorunu var boş koşu yapması bloklar arası kayması güzel Lakin bu kurtarmaz daha sert daha yıldırıcı daha ısırıcı oynamalı
Sutlamak çözüm değil almamak çözüm ileri görüşlü olmak
Hocam melo gibi kullanıyoruz donku derken biseyler kafada oluştu zaten bende
Bu adam adam kovalamıyor yada kovalaamıyor fiziki durumu itibari ile anca yerleşik oyunda yakalarsa alıyor topu
Mesela talisca malatya maçında sola uzun oynayıp içeriye koşu atip kafayı yapistirmisti bizim maçtada 2 kere yaptı birinde fernando uyudu kafayı vurdu ikincisinde donk kene gibi yapışıp dirseği yedi
Aradaki fark bu işte olayı önceden görüp işi gebertmek büyük oyuncular tehlikeyi önceden sezip işi en baştan bitirirFernandonun sezon öncesi fotosunu koy tabiki her insanın genetiği vücut yapısı vücudunun bolumlerindeki yag oranı farklıdır
Kısaca ndiaye nın gidişi bu duruma soktu diyebilirmisin olayıtamam işte bunun sebebi donk. fatih terim geldiği anda adam sakatlandı zaten. adam belkide 2-3 ay oynamayacaktı ama erken döndü bunun sebebi ise kendisine iyi bakması. sakatlık sırasında donku kazandı fatih hoca ve onu fernando'nun oynadığı yerde oynatıyor fernando ise selçukun yerinde gibi 8 numara oynuyor o yüzden kayıp adam. fernando öyle topu alıp dikine giden bir oyuncu değil topu defans önünde iken alıp paslarıyla takımı yönlendiren birisi. oynadığı yeri ise yadırgıyor.Bizde o dediklerini yapamadığı için eleştiriyoruz şuan
Ben tarz olarak dm yı sevmiyorum mesela ama genel olarak 6 in hakkını vermiyor
Hertha berlin oha demistim o performansı bir daha göremedim hatta o maçın başlığını bulun neler yazmışım okuyun
Müthiş tempo sorunu var boş koşu yapması bloklar arası kayması güzel Lakin bu kurtarmaz daha sert daha yıldırıcı daha ısırıcı oynamalı
Sutlamak çözüm değil almamak çözüm ileri görüşlü olmak
Hocam melo gibi kullanıyoruz donku derken biseyler kafada oluştu zaten bende
Bu adam adam kovalamıyor yada kovalaamıyor fiziki durumu itibari ile anca yerleşik oyunda yakalarsa alıyor topu
Mesela talisca malatya maçında sola uzun oynayıp içeriye koşu atip kafayı yapistirmisti bizim maçtada 2 kere yaptı birinde fernando uyudu kafayı vurdu ikincisinde donk kene gibi yapışıp dirseği yedi
Aradaki fark bu işte olayı önceden görüp işi gebertmek büyük oyuncular tehlikeyi önceden sezip işi en baştan bitirirFernandonun sezon öncesi fotosunu koy tabiki her insanın genetiği vücut yapısı vücudunun bolumlerindeki yag oranı farklıdır
Bu dediklerini ligde en iyi yapan adam açık ara Fernando'durSakatlık sonrası ara sıra aksasa da toparlayıp görevini en iyi şekilde yapmaya devam edecek. Şu cümleyi kaçıncı yazışım bilmiyorum bir yere not edeyim de copypast yaparım bundan sonra..
gibi gibi. ndiaye olsaydı o oynardı 8de 6da ise ya donk ya fernando form durumuna göreKısaca ndiaye nın gidişi bu duruma soktu diyebilirmisin olayı
Terim oyunun tek yonunu oynayan adamı tutmaz takımda bekinden kanadına kadarYemişim ağırlığını, olmayan göbeğini oyun zekasıyla herkesi dövüyor yanında ndiaye varken nasıl oynadığını hepimiz gördük arkanıza yaslanın ve gelecek sezonu bekleyin sadece.
gibi gibi. ndiaye olsaydı o oynardı 8de 6da ise ya donk ya fernando form durumuna göreKısaca ndiaye nın gidişi bu duruma soktu diyebilirmisin olayı