- 22 Ocak 2010
- 52.288
- 33.655
- 3.073
Cevap: #25 Fernando Muslera
anladımda bende espri yaptım
espriydi olm ama anlamadın tabi
anladımda bende espri yaptım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
espriydi olm ama anlamadın tabi
niye memişleri küçük diye mi![]()
arkadaslar kizabilirsiniz ama nekadar gol yememe rekor kirarsa kirsin orda defansinda katkisi var.
iyi görünüyor gibi duruyor ama bir ekstrasi yok bence. bir kalecinin iyi gözükmesinde defansinda katkisi olur.
ya 100de 100lüklerde ? asil is orda, sorun var basa bas kaldigi posizyonlari kurtaramiyor bence.
kaleye gelen pozisyonlari rahat yiyor onlari cikarsa cok iyi kaleci dicem ama onlari cok rahat yiyor.
dünkü macta adamlar iki defa geldi ikiside gol ikinci golü bilmemde 1 golü cok üst düzey kaleci cikarir !
dünkü mac icin demiyor bu sezon dikkatimi cekti.

arkadaslar kizabilirsiniz ama nekadar gol yememe rekor kirarsa kirsin orda defansinda katkisi var.
iyi görünüyor gibi duruyor ama bir ekstrasi yok bence. bir kalecinin iyi gözükmesinde defansinda katkisi olur.
ya 100de 100lüklerde ? asil is orda, sorun var basa bas kaldigi posizyonlari kurtaramiyor bence.
kaleye gelen pozisyonlari rahat yiyor onlari cikarsa cok iyi kaleci dicem ama onlari cok rahat yiyor.
dünkü macta adamlar iki defa geldi ikiside gol ikinci golü bilmemde 1 golü cok üst düzey kaleci cikarir !
yas olarak benden buyuksun reis.
bu benim görüsüm istediginiz kadar kizin.
bu mact icin sadece degil.
baros icin ilk elestiren kisilerdenim yerden yere vurdular.
dogruyu söyleyeni 9 köyden kovarlarmis.
bence bire birde cok iyi degil.
diger yanlarini elestirmiyorum.
bayım kalenin 7.15 cm oldugunu unutupta yorum yapmıssınız, halı sahadaki kalelerden degil yani