Aziz Yıldız
Berlin Panteri
- 22 Mayıs 2011
- 40.922
- 912
- 1.653
Cevap: #25 Fernando Muslera
hata fln yapmadı susun artık
hata fln yapmadı susun artık
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
daha fazla birinci golü tutabilirdi gibi.
yani tutamadi diye fazla elestirmiyorum böyle gol
yenilebilir ama cok iyi bir kaleci onu cikarirdi.
ne var bunu demekte simdi musleraya karsimi olmus oluyoruz.
bence önceki 2 seneye göre iyiyiz kalede ama yinede
daha iyi olabilir.
zamaninda mondragonda hata yapiyordu ben pek begenmiyordum hele ki hava toplarinda, ama gel gör ki hain ilan ediliyorduk.
biraz objektif olun ve elestiri yapmasini ögrenin.
Akıl tutulmasının kimin yaşadığı belli.Adam 17 maç gol yemedi.En az 15 puan kurtarmıştır tek başına.Renktaş bu taraftar profiliyle bizden bir cacık olmaz.Muslera hiç tartışmam abartıldığı kadar iyi kaleci değildir.Heleki verilen bonservis falan fiyaskodur.O bonservisle muslerayı kimse almazdı.Bunu bu maçtan sonra değil her zaman söyledim.
Benim gözümde kesinlikle üst düzey bir kaleci değil.Tabiki kötü kalecide değil.
Fakat dün yediği golleri franco yediği zaman ulan bir kerede kurtar oluyor,ama Muslera yediği zaman çıt yok.
Bu tür pozisyonlarda fizik olarak biraz daha geniş kaleciler daha avantajlı oluyor.volkan şerefsizi gibi.Musleranın fizik olarak ince bu çok büyük bir dezavantaj..
Ama şimdi bu gerçekleri görüp söylediğimiz zaman kuş oluyoruz,söyleyenlerde Galatasaraylı oluyor.O yüzden bu takım senelerden beri akıl tutulması yaşıyor.Bunun başka bir izahı yok.
Kaleciye mac içinde uzun süre top gelmiyorsa(pas olarak bile) konsantrasyon problemi yasayabilir. Doğal olarak kaleye nadir gelen topları yiyebilir. 2000 yılındaki Johnson'un gol attığı macı hatırlayın. Kaleciye gelen ilk top gol olmustu.
Muslera'nın eksiği konsantrasyon bence. İlk golü cıkarabilirdi.
Renktaş bu taraftar profiliyle bizden bir cacık olmaz.Muslera hiç tartışmam abartıldığı kadar iyi kaleci değildir.Heleki verilen bonservis falan fiyaskodur.O bonservisle muslerayı kimse almazdı.Bunu bu maçtan sonra değil her zaman söyledim.
Fakat dün yediği golleri franco yediği zaman ulan bir kerede kurtar oluyor,ama Muslera yediği zaman çıt yok.
Bu tür pozisyonlarda fizik olarak biraz daha geniş kaleciler daha avantajlı oluyor.volkan şerefsizi gibi.Musleranın fizik olarak ince bu çok büyük bir dezavantaj..
Ama şimdi bu gerçekleri görüp söylediğimiz zaman kuş oluyoruz,söyleyenlerde Galatasaraylı oluyor.O yüzden bu takım senelerden beri akıl tutulması yaşıyor.Bunun başka bir izahı yok.
musleranin rakipten puanlari alip cebimize koydugu mac yok pek
insanlari uzen ayi yoginin bile bunu yapabildigini gormek
kimseye kizamazsiniz
rakip kaleci destan yazar ve senin kalecin 3 toptan 2 sini yerse bu tepkiler normal
kimseye kizamazsiniz
rakip kaleci destan yazar ve senin kalecin 3 toptan 2 sini yerse bu tepkiler normal
kimseye kizamazsiniz
arkadaslar kizabilirsiniz ama nekadar gol yememe rekor kirarsa kirsin orda defansinda katkisi var.
iyi görünüyor gibi duruyor ama bir ekstrasi yok bence. bir kalecinin iyi gözükmesinde defansinda katkisi olur.
ya 100de 100lüklerde ? asil is orda, sorun var basa bas kaldigi posizyonlari kurtaramiyor bence.
kaleye gelen pozisyonlari rahat yiyor onlari cikarsa cok iyi kaleci dicem ama onlari cok rahat yiyor.
dünkü macta adamlar iki defa geldi ikiside gol ikinci golü bilmemde 1 golü cok üst düzey kaleci cikarir !
dünkü mac icin demiyor bu sezon dikkatimi cekti.
Renktaş bu taraftar profiliyle bizden bir cacık olmaz.Muslera hiç tartışmam abartıldığı kadar iyi kaleci değildir.Heleki verilen bonservis falan fiyaskodur.O bonservisle muslerayı kimse almazdı.Bunu bu maçtan sonra değil her zaman söyledim.