#25 Fernando Muslera (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #25 Fernando Muslera

Şampiyonlar Ligi'ne gidersek bir yere göndermeyiz Nando'yu :ayatollah:

Muslera benim gözümde çok iyi kaleci değil, benim takımımda olsa yabancı kontenjanımı kullanmam.. De Gea'da işte Manu'nun bir enayiliğidir, bizde anca bir yarı final yaparsak veya Muslera aman aman bir performans sergilerse haftanın takımına seçilecek düzeyde, anca bizde o şekilde bir enayi bulabiliriz.. Kaleci bonservislerini göz önünde bulundurursan hadi 20 bi nebze diyelimde 30'lar falan anca cezayir dinarı hesabıyla olur.. Muslera yeri dolmayacak bir adam değil Lazio'lular şuan ağlamıyor tuh nasıl kacırdık bu adamı diye, koydular kaleye Marchietti'yi çatır çatır oynuyor adam hemde çok daha iyi performansla..

Muslera gibi bir kalecimiz var daha ne istiyorsun,hiçbir maçta gözümüz arkada kalmıyor..:yenieek:

Muslera'yı severim ama bu sene Şampiyonlar Ligi maçları dışında bana güven vermedi.

Sezon sonu iyi bir paraya satılıp yabancı kontenjanını kalede kullanmamak için Onur yada Tolga'dan birisi alınmalı diye düşünüyorum.

Piyasası varken 10-15m ye okutup yerine Onuru ve sinanı alalım 1 tane kontenjan açılmış olur, onur ve sinan yedek kalecimiz olur, artık ufukda gitsin adnan polatın otelinde güvenlik görevlisi filan olsun

Sanırım sezon sonu için birkaç kulüp yokluyormuş şu sıralar. Muslera'ya 3+, bize de 15+ bir teklif olacağı söylentisi var.

Açıkçası bir yanım, iyi para, değer kaybetmeden satılmalı diyor; diğer yanım Drogba, Wesley Sneijder, Eboue, Selçuk, Burak'lı takımın kalecisi Muslera olmalı diyor.

Nando'nun da hedefleri var, onu da düşünmek lazım birde.

Ne diyelim, umarım hayırlısı olur.

Kontenjan sıkıntısı bir gerçek ancak "büyük hedefler büyük oyuncularla" felsefesine göre Muslera'dan daha iyi bir kaleci bulmak zor. Madem hedefler büyük kalen de o derece sağlam olmalı. Yabancı kontenjanını illa orta saha veya forvete harcamak zorunda değilsin ki, kale de bir o kadar önemli. Adam en arkada tüm takıma güven veriyor. Tabi işin içine bir de maddi anlamda ihtiyaç olacaksa yapacak bir şey yok. Satıldığında da ancak Onur doldurabilir yerini.

Yabancı omurgası oluşturulucaksa Sneijder ile birlikte Muslera'yı yazarım ! Başka kontenjan nerede harcanırsa harcansın ..

Kaleci dediğin böyle olur.

Tafodan sonra gerçek bir kaleciye sahibiz hemen satma hesapları yapıyoruz..

En zor dolan mevkilerin başında gelir kaleci..

Tutmaz çoğu..

Muslera kalsın abi..

He gitmek istiyorsa hakkıdır İngiltere'de felan oynamak isterse kolaylık yaparız ama adam mutlu olduğu ve kalmak istediği sürece kalmalı..

musera olmasa ne kaybederiz acaba

Macin adami.

:ayatollah:

Sen varya adamın dibisin. İki net gol kurtarışı yaptın

Bugünkü performansı kötüydü.Özellikle bütün yan toplarda

Kurtardığı şut zaten musleranın normal yapacağı bir şeydi o kadar

Bu maçta muslerayı beğenenler neyi beğendiler lütfen bir açıklasınlar ,

beluschi'nin şutunu çıkarmasımı göz boyuyor ,

yediği gole bakın rezalet , kaleyi tutan ilk toptu o ve gol oldu , ilk yarı yaptığı abuk sabuk çıkışı ,

2. yarı boşa çıktığı yan topları ki biri gol oldu fırat vermedi ben olsaydım verirdim ,

nesini beğendiniz bu adamın bu maçta , nesini beğeniyorsunuz bu sezon bu adamın ,

beğenenler Allah rızası için açıklasınlar

#25 Fernando Muslera

Yandan gelen hava toplarında berbattı.

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

Yandan berbatsın çıkış zamanlaman facia ve sene başından beri ilk kez bir maç çevirdin ,yinede seviyorum seni...

Transfer teklifi almış aklı karışmış gibi oynuyorsun hayırdır Muslera ?

Şüphesiz maçın adamıydı. Kalecin maçın yıldızı seçiliyorsa zaten o işte bir terslik vardır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt