#25 Fernando Muslera (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #25 Fernando Muslera

danny nin hatasından sonra karşı karşıya pozisyondaki reflexi iyiydi saç stilide yakışmış

yan toplarda bizim ufuktan farki yok..bu pozisyonlara cok ama cok iyi calismasi lazim..hepsine iskalayarak ucuyor.. ama bunlar düzelebilecek seyler...öbür taraftanda adamin kac tane kurtardigi sut var.. hayalin premier ligde oynamak ama sen bizde kal kariyerinin sonuna kadar..orada kimse senin degerini bizim kadar bilemez

belluschinin ceza sahası dışından şutunu müthiş cıkardı

öyle her kaleci kurtaramaz.adım adım sağa gitmesi cok iyiydi.

Muslera stada girerken, engelli bir taraftarın arabasına girerek fotoğraf çektirdi.

Hadi satalım onuru alalım kontenjan açılsın onur kurtarırdı bugünküleri kesin zaten.Reyizsin Muslera be umarım bizde bırakırsın futbolu da 10 yıl daha kaleci izleriz en azından

Muslera iyi ama 1-2 kez boşa çıktı tehlike oldu dikkat etmesi gerek.

yan toplarda bizim ufuktan farki yok..bu pozisyonlara cok ama cok iyi calismasi lazim..hepsine iskalayarak ucuyor.. ama bunlar düzelebilecek seyler...öbür taraftanda adamin kac tane kurtardigi sut var.. hayalin premier ligde oynamak ama sen bizde kal kariyerinin sonuna kadar..orada kimse senin degerini bizim kadar bilemez

acayipsiniz vallah.hahahaha

muslera bugün bizde ilk kez yan toplarinda riskliydi hadi kötüydü diyelim. yoksa yan toplarda 1 bucuk senedir hatasiz cikiyor.

acayipsiniz vallah.hahahaha

muslera bugün bizde ilk kez yan toplarinda riskliydi hadi kötüydü diyelim. yoksa yan toplarda 1 bucuk senedir hatasiz cikiyor.

Hayir bu birkac defa daha oldu bu mactan önce, pek önemli birsey degil düzeltilebilir diyorum calisinca..ben muslerayi hep överim yoksa ve bize gelmis gecmis en iyi kalecilerden biridir..istiyorum ki kendisini gelistirsin nando :-)

Aslında geçen seneyi aratıyor Muslera'm.Bugün golü yiyince sana yakıştı mı reyiz dedim.Ancak biliyorum ki yakın mesafede Dany'nin hatasıyla müdahale de etmesine rağmen topu çıkarması mucize olurdu.İkinci yarı iki müthiş kurtarış yaptı ya;işte o an dünyalar benim oldu.

macin tekrarini izledim, puani muslera getirmis bugun.

Bugün bosa ciktigi toplarda rüzgarin azizligine ugradigina inanmak istiyorum.Yedigi golde de yapacak fazla bir sey yok. Savunma o topu o kadar yakin mesafede vurdurmayacakti.

tartisilmaz ve her zamanki gibi memnunum..adam daha ne yapsin

Yan toplarda sorun yaşadı ama genelinde iyiydi. 1-2 çok önemli kurtarışı vardı.

yillar sonra kaleci bulduk onu bile göndermeye calisanlar var yok neymis efendim onur gelsin muslera gitsin kontenjan sorunu yasiyoruz en son gönderilecek adam muslera...

asla satilmamali ne olursa olsun...

Geçen yıldan enstanteneler sundu :ayatollah:

Muslera soyuldu, sevgilisi şokta!

Galatasaray'ın Uruguaylı file bekçisi Fernando Muslera, yaşadığı hırsızlık olayı ile sarsılırken, bu olay nedeniyle sevgilisi ile de arası açıldı.

muslera_sevgilisi.jpg

Galatasaray'ın Uruguaylı kalecisi Fernando Muslera, başarılı performansının yanı sıra renkli yaşantısıyla da son derece gözde bir isim. İstanbul'a ayak bastığı andan itibaren mankenlerin ilgi odağı olan ve sık sık gece gezmelerinde görüntülenen Muslera, bu kez hırsızlık olayıyla gündeme geldi.

31 Ocak Perşembe gecesi Muslera'nın sevgilisi Eliana Dide ile birlikte yaşadığı Hadımköy Alkent 2000'deki villasına giren hırsızlar, 100 bin euronun yanı sıra değerli eşyaları çaldı. Hırsızlık olaylarının yaşandığı saatlerde dışarıda olan Uruguaylı ünlü çift büyük bir şok yaşadı.

MODEL VE TV SUNUCUSU

Uruguay'ın en ünlü modelleirnden biri olan, aynı zamanda televizyon sunuculuğu ve program yapımcısı olan Eliane Dide'nin hırsızlık olayının şokuyla isyan ettiği öğrenildi. Güzel model ve televizyoncunun yakın çevresine, "Bu ilk değil. Daha önce de oldu. Soyulmaktan bıktım. Çok korkuyorum. Sıkıntı yaşamak istemiyorum. Burada fazla kalamam" dediği öğrenildi.

CANLI YAYINA BAĞLANIP AĞLADI

Soygunun şokunu üzerinden atamayan Eliane Dide'nin, uzun süredir birlikte olduğu Muslera'yla yollarrını ayırdığı da ileri sürüldü. Uruguay'daki bir TV'nin magazin programına telefonla katılan Dide, ağlayarak Muslera'dan ayrılmak istediğini açıkladı. Ve şunları söyledi: "Türkiye'de yaşadığım 4 ay boyunca hiç çalışmadım. Yetişkin bir insanım. Çalışmam gerek.

ARTIK EVİME DÖNMEK İSTİYORUM

Evime dönüp, çalışmak istiyorum. Üstelik Türk kızlarından çok çektim. Fernando sürekli onlar tarafından rahatsız ediliyor. Ayrılmaktan başka seçeneğim kalmadı."

Muslera, peş peşe yaşadığı talihsizliklere rağmen performansından hiçbir şey kaybetmedi. Bursa'da devleşti.

...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt