Sedat Ceylan
Parçalı Üye
- 7 Kasım 2009
- 4.084
- 1.142
- 2.223
Cevap: #25 Fernando Muslera
hep destek tam destek...ben guveniyorum kalecimize.
hep destek tam destek...ben guveniyorum kalecimize.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hayır asla kırmızı degildi. sheltona iyi bakarsan toptan cok topla kalecinin arasına giriyor yani amacı topla oynamak degil faul kazanmak. muslera hatalı cıkış yapabilir. sarı karttı pozisyon. birde muslera yerde yatarken kırmızı cıkarmasına sinir oldum. önce adam ayaga kalksın. sanki kacacak. şerefsizin teki bu hakem. art niyetli.o pozisyon kirmizi idi, bence hic uzatmaya gerek yok.
hele yeni cikan uefa kararlara göre, net kirmizi.
adam öyle bir uctuki, kaleden cikip gelirken, eyvah dedim.
kirmizi vermeseydi asil, cok daha agir elestiriler yerdi hakem.
gerek musleranin gördügü kart, gerekse gecen macta samsunsporlu kalecinin gördügü kart, ikiside dogru karar kanimca.
musleraya yakismadi, cok salakca bir hareket yapti.
penaltıyı niye tartışıyonki. rıdvan bile penaltı dedi. net penaltı tartışılcak bir tarafı yok.Hakeme acayip sövdüler kahvede.Bir insan hiç mi kart vermez.Sonra da verilmeyebilecek bir kart verdi.Penaltı da tartışılır bence.Nasıl hakem bu ?
penaltıyı niye tartışıyonki. rıdvan bile penaltı dedi. net penaltı tartışılcak bir tarafı yok.
Net penaltı mı? Bir defa,hatta üç-dört defa daha izleyin.
ben mac anında penaltı dedim. adamın bacakların arasına ayak sokuyor herif. penaltıyı yapanda penaltı dedi zaten.Net penaltı mı? Bir defa,hatta üç-dört defa daha izleyin.
Muslera'da tutmazsa sorun kesin bizde.