#25 Fernando Muslera (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #25 Fernando Muslera

hep destek tam destek...ben guveniyorum kalecimize.

Es Es maçında oynamayacak ama yinede çok destek vemeliyiz.Bir kalecinin kendine güvenmesi çok önemli onun güvenini kaybetmesine izin vermemeliyiz.Yetenek olarak avrupanın en iyi 5 kalecisinden biri.

o pozisyon kirmizi idi, bence hic uzatmaya gerek yok.

hele yeni cikan uefa kararlara göre, net kirmizi.

adam öyle bir uctuki, kaleden cikip gelirken, eyvah dedim.

kirmizi vermeseydi asil, cok daha agir elestiriler yerdi hakem.

gerek musleranin gördügü kart, gerekse gecen macta samsunsporlu kalecinin gördügü kart, ikiside dogru karar kanimca.

musleraya yakismadi, cok salakca bir hareket yapti.
hayır asla kırmızı degildi. sheltona iyi bakarsan toptan cok topla kalecinin arasına giriyor yani amacı topla oynamak degil faul kazanmak. muslera hatalı cıkış yapabilir. sarı karttı pozisyon. birde muslera yerde yatarken kırmızı cıkarmasına sinir oldum. önce adam ayaga kalksın. sanki kacacak. şerefsizin teki bu hakem. art niyetli.

Hakeme acayip sövdüler kahvede.Bir insan hiç mi kart vermez.Sonra da verilmeyebilecek bir kart verdi.Penaltı da tartışılır bence.Nasıl hakem bu ?
penaltıyı niye tartışıyonki. rıdvan bile penaltı dedi. net penaltı tartışılcak bir tarafı yok.

Net penaltı mı? Bir defa,hatta üç-dört defa daha izleyin.

kesinlikle penalti

ridvan (topcu) salaklik yapiyorsa, yapicak birsey yok, ne hakemin, nede barosun.

ridvan acayip salakca davrandi o pozisyonda, b kadar basit.

pozisyonu izle, adam öyle bi giriyorki barosa arkadan, baros düsmeden, kendisi düsüyor ilk önce, yani ayagini baya sert takmis, barostan önce kendisi düsüyor.

ridvan mudahale etmese, o pozisyonda top her yere giderdi, ama kaleye asla, kisaca ridvan dan bir hediye aldik.

Abi nasil bi taraftar olduk biz? Kendi futbolcumuzu samar oglanina ceviriyoruz.. Az kalsin baros zaten dengesiz hep dusuyor penalti vermesede olurdu diyecektiniz.. Sonrada Musleraya kirmizi hakliydi diyosunuz??? Art niyetlimisiniz? Muslera kirmizi olur olmaz tartismiyorumda adam barosa mudahele etmese kendi niye 2.80 serilsin yere aciklarmisiniz?

Bu arada Muslera isterse 3 mac daha hata yapsin onun kredisi fazlasiyla var!! Abbiati dun Milanda yaptigi hataya bakin? Kimse konusmuyor onu.. Ben Musleraya hayli hyali kabulum bide 10 yas genc!! Malum yedeklerimizden bisey olacagi yok o yuzden..

Maç başından beri konsantrasyon eksikliğimiz vardı takım olarak bunu ilk vuruştan sonra bile hissettim şahsen ben Muslera'da bu konsantrasyon eksikliğinin kurbanı oldu bi bakıma... Bu onun kötü kaleci olduğunu göstermez ama takım olarak maçlara daha fazla konsantre olmalıyız..

cekemiyor herifler böyle bi kaleci aldigimiz icin...Parlayacak kendisi daha buna inaniyorum.

Dünyanın en iyi kalecileri yapmıştır böyle hatalar

[video=youtube;Fk-TRewbCZg]https://www.youtube.com/watch?v=Fk-TRewbCZg[/video]

[video=youtube;IhGS_MwHQZo]https://www.youtube.com/watch?v=IhGS_MwHQZo[/video]

Shelton'un gogsune dogru ayagını kaldırıyor o kadar başka abartı bir şey yok pozisyonda!!! ,basit bir faul bu Bünyamin abartması ya da kazığı nasıl değerlendiriseniz.Kırmızı kart engellemeden dolayı bir ihtimal ama yine de çok ama çok ağı karar Bünyamin kararı işte..

[video=youtube;YjHS4P-QG_Y]https://www.youtube.com/watch?v=YjHS4P-QG_Y&feature=related[/video]

Muslera'da tutmazsa sorun kesin bizde.

nevzatdindar Nevzat Dindar

Şimdi telefon geldi..Muslera bu hafta oynayabilir diye..o zaman GS'nin bu hafta Ankaragücü karşısında eksiği yok.

Bünyamin Gezer'in raporu dikkate alınmadı o zaman..Muslera kalede..

PFDK Muslera konusunda kararını yarın açıklayacak..GS bu hafta oynar diyor..Ama benim bildiğim bu hafta da yok..

Çünkü Bünyamin Gezer raporuna Muslera'ya kırmızı kartı son adam olduğu için, rakibine yaptığı sert hareketten gösterdiğini yazdı...

GS kaynakları Muslera bu hafta kalede diyor ama TFF'den gelen bilgi olumsuz..Yani Muslera bu hafta da yok..

kısaca ne dediğini bilmiyor.

Bence oynamaz Muslera, oynamamalı da. 2 maç doğru karar olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt