#25 Fernando Muslera (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #25 Fernando Muslera

Kötü kaleci demiyorum iyi kaleci, ancak kötü oynamıyor rezil oynuyor.

Son golde birini anımsattı bana. Tuttuğu topu rakip forvetin önüne yuvarladıktan sonra sessizce dönüp topu kaleden çıkarmak yerine hakeme itiraz etmeye başladı. Dön 80'lerin sonuna 90'ların başına. Kim yapardı böyle şeyleri ; HAYRETTİN DEMİRBAŞ :)
hayri abime laf yok onun mac sonu yorumlari yeterdi :))

herif iyi vurdu allah var

4.golde de sektirdi lan:o 3 golde direk hatalı. İlk saçma golü yemese maçı kaybetmeyeceğiz belki de. Belediye maçında da iyi oynarken saçma sapan bi gol yarattı yine takım beyin göçü yaşadı ondan sonra kaybettik.

4.golde de sektirdi lan:o 3 golde direk hatalı. İlk saçma golü yemese maçı kaybetmeyeceğiz belki de. Belediye maçında da iyi oynarken saçma sapan bi gol yarattı yine takım beyin göçü yaşadı ondan sonra kaybettik.

4. golde hatalı. Futbolu takip edip kas yapmayarak hayatını devam ettiren herkes bu başlıkta aynı şeyi söyledi.

lan you mal 4. golu soyledim zaten. diger iki gol neymis soyle de bilek

4. gol dışında ben hata görmedim gollerde.

Birinci golde çok ters yakalandı, İkinci golde her kalecinin yiyebileceği gollerden birisiydi, Üçüncü golde şansızlık top rakibe geldi.

nesi zor abi solbek yokki o top gene direge carpip gene ayni yere donse gene adam alir

Zaten orda Muslera'dan çok Balta hatalı. Muslera ilk şuta atladı, yerde kaldı, kalktığında Popov kaleye bakmıştı bile, geriye gidiyor olsa Popov'un şutuna zıplayamazdı bile. Balta Popov'a şut çekme fırsatı vererek o golü yememizi sağladı.

4. gol dışında ben hata görmedim gollerde.

Birinci golde çok ters yakalandı, İkinci golde her kalecinin yiyebileceği gollerden birisiydi, Üçüncü golde şansızlık top rakibe geldi.

zaten bacak arası yemesi moralini alt üst etmiş olmalı ki iyice saçmalamaya başladı

ama şu da bi gerçekki bu defans bizde olduktan sonra casillas'ı getir bu kalede yine her maç gol görürsün. bugün madridin maçını izledim casillas casillas falan deniliyoda adam bi kere uzanmadı ya. rakip ne zaman gelse defans kademeye giriyo şutun önüne atlıyo. sonuçta kale 7 metre ve 7 metreyi bi insan koruyamaz. kalecinin en önemli yardımcıları defanstır o da bizde yok.

1 maç iyi 1 maç kötü demek olmaz. takımımızın eksikleri var, hakemlerde şerefsizlik var.devre arası 1 solbek-1 stoper ve hücum hattına 3 iyi elemanla takım güzelleşir.mhk da ya adam olcak ya defolcak bu kadar basit. bu böyle gitmez.

4 Golde hatalı olabilir ama kesinlikle kötü kaleci diyemeyiz.Ben Musleraya güveniyorum.

4 Golde hatalı olabilir ama kesinlikle kötü kaleci diyemeyiz.Ben Musleraya güveniyorum.

o-how o kadar da degil, 4 golde hatali olan kaleciye kotu kaleci denmeyecekse kime denir? forvet alsak 4 ay gol atamasa kotu degil yihf der miyiz

o-how o kadar da degil, 4 golde hatali olan kaleciye kotu kaleci denmeyecekse kime denir? forvet alsak 4 ay gol atamasa kotu degil yihf der miyiz

4 golde hatalı olsa kötü deriz olm tabi. 3 golde hatalıydı hadi yırttı yine;);););););)

İlk gol de hatalı değil,ujfalusi adamın arkasında duruyor,hem musleranın görüş alanını kapatıyor hem de müdahale edemiyor.

2. golde ilk şutun şaşkınlığını üzerinden atamadan ikinci vuruşta önde yakalanıyor hatalı diyemem çünkü adam çok iyi vurdu topa.

3. golde bariz hatalı,kendisinin en iyi özelliği teke tek de gol kurtarmak olmasına rağmen ortasahaya kadar açılıp golü yediriyor.

4.Gol de de bariz hatası var ama o sıralar takım alt üst olduğundan eleştiremem.

Eğer maç 2-2 iken 3. golü yemeseydik maçı 3-2 biz alabilirdik,o golü yememiz takımın motivasyonunu yerle bir etti.

ne alaka ya

(enes)

Valla gecmısı beni ilgilendirmez ben objektif bakarım De Santic ne yaptıda gonderıldı bu adam bugune kadar hangi macta macı aldıda bu kadar bonservıs odedı kımse kusura bakmasın ama rezalet suana kadar ki performansı gecen senekı gıbı hala top kalemıze gıdıcek dıye korkuyorum guven vermıyor. İlerde super performanslar gosterebılır ama suankı performansını gosterecek bu Ulkede onlarca kaleci var inşallah kendıne cabuk gelır.

Mondragon'da Fenerbahçeden 6 yedi ama kötü kaleci değildi.

Muslera'ya sallamak amacında değilim ama:

Mondragon Fenerbahçe'den 6 yedi.

Muslera, 4 hafta puan alamayıp, 5. ve 6. hafta 1, 7. hafta 3 puan alan, forveti 19 yaşında olan G.Antep'ten 4 yedi.

muslera yaramaz. gidisat o. 2 3 mac daha izleyimde tam karar vericem.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt