Mesut Inan
10 Numara!
- 26 Ağustos 2009
- 11.919
- 1
- 1.363
yaşını bilmiyom ondan sana demedim, ironimi yaptın anlamadım gerçi![]()
Benim adasa yazmissin renkdas
24 yasindayim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yaşını bilmiyom ondan sana demedim, ironimi yaptın anlamadım gerçi![]()
hayri abime laf yok onun mac sonu yorumlari yeterdiSon golde birini anımsattı bana. Tuttuğu topu rakip forvetin önüne yuvarladıktan sonra sessizce dönüp topu kaleden çıkarmak yerine hakeme itiraz etmeye başladı. Dön 80'lerin sonuna 90'ların başına. Kim yapardı böyle şeyleri ; HAYRETTİN DEMİRBAŞ![]()
herif iyi vurdu allah var
4.golde de sektirdi lan3 golde direk hatalı. İlk saçma golü yemese maçı kaybetmeyeceğiz belki de. Belediye maçında da iyi oynarken saçma sapan bi gol yarattı yine takım beyin göçü yaşadı ondan sonra kaybettik.
Evet ilk şutta çok iyiydi gol olan şut da. Ama bizim defans ne iş yapar, ordaki adamlara nasıl rahat rahat şut çektirirler onu anlamak zor işte.
4.golde de sektirdi lan3 golde direk hatalı. İlk saçma golü yemese maçı kaybetmeyeceğiz belki de. Belediye maçında da iyi oynarken saçma sapan bi gol yarattı yine takım beyin göçü yaşadı ondan sonra kaybettik.
nesi zor abi solbek yokki o top gene direge carpip gene ayni yere donse gene adam alir
4. gol dışında ben hata görmedim gollerde.
Birinci golde çok ters yakalandı, İkinci golde her kalecinin yiyebileceği gollerden birisiydi, Üçüncü golde şansızlık top rakibe geldi.
4 Golde hatalı olabilir ama kesinlikle kötü kaleci diyemeyiz.Ben Musleraya güveniyorum.
o-how o kadar da degil, 4 golde hatali olan kaleciye kotu kaleci denmeyecekse kime denir? forvet alsak 4 ay gol atamasa kotu degil yihf der miyiz
o-how o kadar da degil, 4 golde hatali olan kaleciye kotu kaleci denmeyecekse kime denir? forvet alsak 4 ay gol atamasa kotu degil yihf der miyiz
Mondragon'da Fenerbahçeden 6 yedi ama kötü kaleci değildi.