#25 Fernando Muslera (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #25 Fernando Muslera

Dunyanin en iyi kalecilerinden bir bizde. Aslansin Muslera. Aynen devam.

Çok büyük kaleci, tartışmasız. Dünya'da ilk 5 dedir şu anda.

mac kazandıran bi kalecimiz oldu yıllar sonra...

Gercekten abartmiyorum. Suanda dünyanin en iyi kalecisi. Tutmak zor olacak. Umarim Türkiye´yi sevmistir ve Galatasaray´da kalmak ister. Sampiyonlar Ligi icin cok önemli Muslera

bi an once bu hatalarindan kurtulmazsa bileti kesilsin diyen bir kac kisi gozumun onunde hala..(cunku 90% biliyordu adamin 10 numara kaleci oldugunu)..

onun disinda sol ayagi ile adrese teslim pas atti, servetten iyi kullaniyor dedim millet koptu camide..

herneyse..

bence bi arkadasin yazdigi gibi.. Ellerini ayaklari gibi ayaklarini elleri gibi kullanan adam.. diye efsanelesmesi gerekir..

Uğur Meleke : Muslera verilen her gol pozisyonunun acısını çeken, (belki yetenek olarak değil ama) konsantrasyon açısından Schmeichel’ı anımsatan sorumlulukta bir kaleci

Severim normalde Uğur Meleke'yi ama saçmalamış burada. Muslera 2.sınıf bir kaleci oluyor onun gözünde.

bir takıkmın omurgası 2 stoper ve kalecidir..bunlar iyi olduğu zaman takımda iyi olur

takımın iskeleti çok iyi muslera süpersin ya dün çoştun inş melo seneye kalırda clde gsyi herkes görür..

Allah' ım... Transfer sezonunu hatılıyorumda şimdi. Neredeyse salak saçma bir kaleci getiriyorlardı. En son taraftar tepkisi falan aldık 1 numarayı. Sene başında en iyi kaleciler arasında Cassillas' tan sonra De Gea ve Nuer' i düşünüyordum Muslera' dan önce. Şu anki performanslarına bakılırsa iki isminde önünde bir performans sergiliyor. ama en büyük performans ölçütü seneye CL de olacak.

bence casillastan sonra en iyi kaleci muslera bu 2 isim de diğer kalecilerin çok önündeler şu an. casillas da müthiş maçlar çıkarıyor. cech falan bitti devirleri artık. yaşları da göz önünde bulundurursak muslera şu an dünyanın en pahalı kalecisidir

Çok fazla elimizde tutamayız bu adamı.Hele ki ŞL'de iyi performans gösterirse 2013'e kalmadan kapımıza dayanır devler.

ellerii küçük diyen nerde ya merak ediyorum. muslera nın baska taraflarını mı izliyor acaba

İlk haftalarda yaptığı hatalardan sonra kafalarda soru işareti bırakmıştı fakat sonradan iyi toparlandı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt