Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Gercekten abartmiyorum. Suanda dünyanin en iyi kalecisi. Tutmak zor olacak. Umarim Türkiye´yi sevmistir ve Galatasaray´da kalmak ister. Sampiyonlar Ligi icin cok önemli Muslera
bi an once bu hatalarindan kurtulmazsa bileti kesilsin diyen bir kac kisi gozumun onunde hala..(cunku 90% biliyordu adamin 10 numara kaleci oldugunu)..
onun disinda sol ayagi ile adrese teslim pas atti, servetten iyi kullaniyor dedim millet koptu camide..
herneyse..
bence bi arkadasin yazdigi gibi.. Ellerini ayaklari gibi ayaklarini elleri gibi kullanan adam.. diye efsanelesmesi gerekir..
Uğur Meleke : Muslera verilen her gol pozisyonunun acısını çeken, (belki yetenek olarak değil ama) konsantrasyon açısından Schmeichel’ı anımsatan sorumlulukta bir kaleci
Severim normalde Uğur Meleke'yi ama saçmalamış burada. Muslera 2.sınıf bir kaleci oluyor onun gözünde.
Allah' ım... Transfer sezonunu hatılıyorumda şimdi. Neredeyse salak saçma bir kaleci getiriyorlardı. En son taraftar tepkisi falan aldık 1 numarayı. Sene başında en iyi kaleciler arasında Cassillas' tan sonra De Gea ve Nuer' i düşünüyordum Muslera' dan önce. Şu anki performanslarına bakılırsa iki isminde önünde bir performans sergiliyor. ama en büyük performans ölçütü seneye CL de olacak.
bence casillastan sonra en iyi kaleci muslera bu 2 isim de diğer kalecilerin çok önündeler şu an. casillas da müthiş maçlar çıkarıyor. cech falan bitti devirleri artık. yaşları da göz önünde bulundurursak muslera şu an dünyanın en pahalı kalecisidir
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin !
Forumdan daha fazla yararlanmak ve bize destek olmak için buradan kayıt olunuz
Hello Welcome to GSCimbom! Register here to benefit more from the forum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.