#25 Fernando Muslera (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #25 Fernando Muslera

muslera yi ben cok begendim bu mac gerci cok kez izledik o ayri ama kalemize ilac olacak ilac bu kesin :)

Macta gördügüm kadariyla 25 numarayi secmis.

Kalecinin nasıl olması gerektiğini hatırladım lan bu adam sayesinde. Süpersin adamım !

Akıllı kaleci.Baktı bizim stoperlerin arasından topu atıp duruyorlar anında kalesinden çıkmaya başladı.Kaleci dediğin böyle olur.Müthişti maşallah. :)

Şanssız bir başlangıç yapsada, güven verdi kalece.

Akıllı kaleci.Baktı bizim stoperlerin arasından topu atıp duruyorlar anında kalesinden çıkmaya başladı.Kaleci dediğin böyle olur.Müthişti maşallah. :)
aynen katılıyorum ayrıca ilk yediği golde top çapraz gidiyordu defans adamı yormuyordu ve hareketli topa direk ters köse vurdu. direk karşıdan gelseydi yine çıkarma şansı daha iyiydi ama top hareketli olunca muslera ne yapsın çok iyiydi bu gün artık kaleciden yana gönlüm rahat :)

En büyük artık nedine güvenli olması; o da illaki hata yapacak ama topa giderken kendinden çok emin.

Konu Aykut'un değil ama söyleyelim genede Aykut gerçekten kaleci falan değil arkadaşlar espri yapmıyorum nasıl olmuş bilmiyorum ama bunu en çok kanıtlayan maç Ali Sami Yen'de UEFA maçında Helsingborga 3-2 yenilmiştik galiba Allah aşkına bakın o maça anlıcaksınız.

Linkide vereyim = Galatasaray SK - Helsingborgs IF | UEFA CUP 2007/2008 | - YouTube

Bu arada Muslera gol yesede hatalı olsada güven veriyo adam durduğu yerde 25 olmamış ama...

Golde yapacağı pek bir şey yoktu ama en önemlisi kalede güven veriyor.

Riera'nın aşırtmasında zamanlama hatası yaptı,ama onun dışında hatasızdı.

#25 :(

Aykut vermemiş 1'i :o

Riera'nın pozisyonu haricinde bir hatası yoktu ;)

Aykut 1 i vermemiş .Hahahaha :D .Kendini 1 sansın yıllardır Galatasarayda olup ta takımın 3 nolu kalecisi bile olamayan bi adam.Neyse Muslera dün çok iyiydi garip bi şekilde güven verdi bana.Hareketlerine çok hakimdi.Golde de yapacağı birşey yoktu.

Uzun bi aradan sonra, kaleye yakışan bir kaleci gördük :tiphat:

Bu kadar mükemmel oynadı mı cidden ben başka maç mı izledim acaba ? Bence erken bişey söylemek için..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt