#25 Fernando Muslera (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #25 Fernando Muslera

Bişey demek henüz erken yavas yavas alısma sürecini atacaktır Asıl sınavı Madridle yapılacak mac

Diğer kalecilerimizden iyi değil, ama bir yabancı olarak takıma karizma kazandırdı. O bakımdan şu anda as kalecimiz olmalı.

Bence super kaleci ... Karizma da var.. Yediği gol onun sucu değil

Şu bir gerçek ki Muslera'nın işi çok çok zor bu defansla MAALESEF

Yahu demek istediğim Muslera iyide olsa kötüde olsa as kalecimiz olur. Terim onu oynatır! O kadar para sayıyoruz birde oynatmayacakmıyız faktörüde var? Elano'ya 40 maç dayanmış bir taraftarız. Ama umarım ikinci bir Mondragon olur.

Diğer kalecilerimizden iyi değil, ama bir yabancı olarak takıma karizma kazandırdı. O bakımdan şu anda as kalecimiz olmalı.

https://www.gscimbom.com/forum/gunduz-kilic-sanli-galatasaray-tarihi-forumu/184-_14-mehmet-topal-turk-orumcek-54.html#post1134247

#2154 nolu mesajın gereğinin yapılmasını arz ederim. Ne olur ne olmaz buraya da yazayım. Emre Okan bu mesajı yazar, kısa süre içinde de Topal'ın Valencia'ya gittiği açıklanır.

Topal gibi olmak gerek. Oh ne rahat... Koşma, pres yapma, ısırma, girişme, yatma (34 lük Ayhan'ın nasıl yatarak top çaldığını görüyomusunuz), rakip kovalama...Menejerler ünlü avrupa takımlarına transfer dedikoduları yaysın, topal lobisi gs forumlarda 'yetenekli yıldız futbolcu' Topal'ı taraftara pompalasın. Topal daha 10 sene bizimle buraya yazıyorum. Sezon sonu Valencia'ya giderse buraya 'ben aptalım' diye 1000 defa yazacağım.

Yahu demek istediğim Muslera iyide olsa kötüde olsa as kalecimiz olur. Terim onu oynatır! O kadar para sayıyoruz birde oynatmayacakmıyız faktörüde var? Elano'ya 40 maç dayanmış bir taraftarız. Ama umarım ikinci bir Mondragon olur.

Bunu söylemek isteyip o mesajı atman ciddi problemlerin olduğunu göstermiyor mu?

Konu Aykut'un değil ama söyleyelim genede Aykut gerçekten kaleci falan değil arkadaşlar espri yapmıyorum nasıl olmuş bilmiyorum ama bunu en çok kanıtlayan maç Ali Sami Yen'de UEFA maçında Helsingborga 3-2 yenilmiştik galiba Allah aşkına bakın o maça anlıcaksınız.

Linkide vereyim = Galatasaray SK - Helsingborgs IF | UEFA CUP 2007/2008 | - YouTube

Bu arada Muslera gol yesede hatalı olsada güven veriyo adam durduğu yerde 25 olmamış ama...

Serveti izle.

libero gibi erken çıkıyor ufuk ile aykut'da yok bu özellik sağlam bir kalecimiz oldu sonunda..

296654_10150346314882174_131915917173_9608136_2242129_n.jpg

:)

4 yapması gerekirken yapmamışh xD

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt