#25 Fernando Muslera (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #25 Fernando Muslera

Zaman destek olma zamanı.

lig baslamadan oynadığı 2 maçı aklıma getiriyorum ( olimpiakos,real madrid)

2sndede %100lük en az 2 kurtarısı var. o maçlarda harikaydı zaten bilmeyen yok

nolduda bu çocuğa böyle oldu diyorum umarım toparlar toparlayacaktır zatende sakatlığı falan uzun sürmez ins.

Bende olsam bende cikarim.Gokhana guvenen varmi acaba takim icinde keza Baltaya.

Önündekilerle iletişim, defansa yabancı olmak gibi eksiklikler sonucu gereksiz yere topa çıkmak. Golün tercümesi budur. Peşpeşe şansızlıklar yaşadı. Uyum sağladığında çok iyi performans gösterecek iyi adam bu.

Muslera'nın Ufuk ve Zapata'dan bir farkını göremedik henüz.Umarım böyle gitmez çok gıcık olmaya başladım bu adama.

3 maç ceza alırsa bursa maçında yok 2 maç ceza alırsa var

4.Hafta Galatasaray-Eskisehir

5.Hafta A.gücü-Galatasaray

6.Hafta Galatasaray-Bursa

valla kendisinde suc var. gökhan muslera cıkıyor diye bıraktı. gercekten cok sacma bir cıkıştı. neyse bekleyecez sabır edecez. bu da olmazsa artık yandı gülüm keten helva. yinede destek vermek lazım. iyi oldunu biliyoruz en azından.

Kırmızı yemesi kötü oldu 2-3 maç yine yok.

Muslera'nın Ufuk ve Zapata'dan bir farkını göremedik henüz.Umarım böyle gitmez çok gıcık olmaya başladım bu adama.
yok artık abartma adamın kariyeri var ortada bilinmeyen adam degil. 2 macta bizi yaktı bu kesin ama ufukla felan kıyaslamayın. ufuk amatör takımda oynayamaz.

Bu çocuğu harcayacaklar ondan korkuyorum.

yok artık abartma adamın kariyeri var ortada bilinmeyen adam degil. 2 macta bizi yaktı bu kesin ama ufukla felan kıyaslamayın. ufuk amatör takımda oynayamaz.

Abi Ufuktan kötü demedim ki.Şu ana kadarki performansını değerlendirdim.Yanlış mı söyledim ?

Çok gereksiz bir kart gördü :o Kaleciliğine kimse birşey diyemez .

Beyler muslera neden kırmızı gördü izleyemedim de maçı

Şartlandığım falan yok bu adamın toparlanması lazım bir an önce amatör kaleci gibi oynamaya başladı.

Muslera hata falan yapmadı. 2 maçtır şanssız. Kötü de oynamıyor. 3 maç üst üste galip gelsek bu yorumu yapmayacaktın. Kötü skorlar sonrası oyunculara antipati beslemek modası yaygın bizde.

Muslera hata falan yapmadı. 2 maçtır şanssız. Kötü de oynamıyor. 3 maç üst üste galip gelsek bu yorumu yapmayacaktın. Kötü skorlar sonrası oyunculara antipati beslemek modası yaygın bizde.

Hata yapmadı mı ? Buna kendinde inanıyorsan yorum yapamıcam.

Muslera iyi kaleci kaleciliğine lafım yok ama klasını ortaya koyması biraz gecikecek heralde.Biz bu tür hataları kaldırcak pozisyonda değiliz şu anda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt