Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Muslera'nın Ufuk ve Zapata'dan bir farkını göremedik henüz.Umarım böyle gitmez çok gıcık olmaya başladım bu adama.
pozisyon sarı kartlıktı ama direk kırmızı olunca 2 mac garanti oluyor.ceza 2 mac olur kesinlikle.
yok artık abartma adamın kariyeri var ortada bilinmeyen adam degil. 2 macta bizi yaktı bu kesin ama ufukla felan kıyaslamayın. ufuk amatör takımda oynayamaz.Muslera'nın Ufuk ve Zapata'dan bir farkını göremedik henüz.Umarım böyle gitmez çok gıcık olmaya başladım bu adama.
Neden? Komplekse gerek yok. Kendinizi böyle şartlamayın.
yok artık abartma adamın kariyeri var ortada bilinmeyen adam degil. 2 macta bizi yaktı bu kesin ama ufukla felan kıyaslamayın. ufuk amatör takımda oynayamaz.
Beyler muslera neden kırmızı gördü izleyemedim de maçı
Şartlandığım falan yok bu adamın toparlanması lazım bir an önce amatör kaleci gibi oynamaya başladı.
Muslera hata falan yapmadı. 2 maçtır şanssız. Kötü de oynamıyor. 3 maç üst üste galip gelsek bu yorumu yapmayacaktın. Kötü skorlar sonrası oyunculara antipati beslemek modası yaygın bizde.