Cevap: #25 Fernando Muslera
Uefa'nın yeni bir kararı yok hacı, biz yine kendi kendimize yapıyoruz. Geçen yılki "kart isteyene kart ver" saçmalığı gibi. B.kunu çıkarmadan bir iş yapamıyor MHK.
yeni kurar yok, yanlis yazdim diyelim ama uefa yaptigi toplantilarda, topcunun sagligi icin sertlige asla izin vermeyin demis bu sene.
almanyada, turkiyede, ispanyada, bu sene her ligde cok basit kartlar cikiyor
gecen hafta bundesliganin bir maciydi, hakem 2 kirmizi vermisti, sport1 kanaldaki yorumcular cok agir, cok kolay kirmizi kartlar cikardi diyordu, sonra maci yönetmis hakemin videosunu koydular, adam aynen dedigim gibi, "bu sene uefa bizden bu konularda cok dikkatli olmamizi istedi, sertlige asla izin vermeyin dedi, bu yuzden verdigim kararlarin arkasindayim, asla abartili yada yanlis verdigimi düsünmüyorum" dedi.
demin a. macini izledin mi bilmiyorum, bizim ligde hemen hemen her dakika yasanan, arkadan gelip, topu kapayin derken ayaga vuruyorlar ya hani, özellikle baros, niang gibi topcularin basina geliyor bu, iste buna benzer 2 pozisyon oldu madrid macinda, 2 kere sari kart verdi hakem, hic dusunmeden.