#25 Fernando Muslera (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #25 Fernando Muslera

haftaya gol yemez elmander-baros ikilisi iyi oynarsa ufuk'tan forma almak için beklemek zorunda kalabilirsin.

karabük ün bi ara istatistiklerde 15-1 faul yaptığını gösteriyordu.

tahmin edin kart sayısı kaç? Sıfır. Sonradan bir kişiye gösterdi o da zorla artık.

Bizim tek faulde kırmızı verdi.

Hiç bir insan evladı bu pozisyona kırmızı veremez ama hayvan olanı verdi işte.

Beni asıl endişelendiren ufuk. Bari aykut yetişse.

pozisyon sarı kartlıktı ama direk kırmızı olunca 2 mac garanti oluyor.

o pozisyon kirmizi idi, bence hic uzatmaya gerek yok.

hele yeni cikan uefa kararlara göre, net kirmizi.

adam öyle bir uctuki, kaleden cikip gelirken, eyvah dedim.

kirmizi vermeseydi asil, cok daha agir elestiriler yerdi hakem.

gerek musleranin gördügü kart, gerekse gecen macta samsunsporlu kalecinin gördügü kart, ikiside dogru karar kanimca.

musleraya yakismadi, cok salakca bir hareket yapti.

Hakeme acayip sövdüler kahvede.Bir insan hiç mi kart vermez.Sonra da verilmeyebilecek bir kart verdi.Penaltı da tartışılır bence.Nasıl hakem bu ?

gerek musleranin gördügü kart, gerekse gecen macta samsunsporlu kalecinin gördügü kart, ikiside dogru karar kanimca.

Uefa'nın yeni bir kararı yok hacı, biz yine kendi kendimize yapıyoruz. Geçen yılki "kart isteyene kart ver" saçmalığı gibi. B.kunu çıkarmadan bir iş yapamıyor MHK.

Aynen abi iyi kaleci tamam da yakışmadı Muslera'ya.

haftaya gol yemez elmander-baros ikilisi iyi oynarsa ufuk'tan forma almak için beklemek zorunda kalabilirsin.

zuhahaha ufuktan forma almak icin beklicekmis, cezali olmasa ufugun bugunku performansi bile yeter, tekrar musleranin kaleye gecmesi icin.

umarim aykut oynar es ese karsi.

belki fatih hoca "ceza" veriyorum diyip, bir kac mac oynatmaz muslerayi, bu olabilir ama ufuktan forma kapmak hic sorun degil.

Takımda inanılmaz bir organizasyon eksikliği var.Kimse pres yapmıyor.Bekler çıkmıyor.Stoperden kesme bekle oynuyoruz.Bunlar değişmezse her maç aynı senaryo.

Hakeme acayip sövdüler kahvede.Bir insan hiç mi kart vermez.Sonra da verilmeyebilecek bir kart verdi.Penaltı da tartışılır bence.Nasıl hakem bu ?

Penaltiyi yapan oyuncuyla tartisablirsin , o bile penalti demis

Bu kahveler kapatılmalı bence.

Penaltiyi yapan oyuncuyla tartisablirsin , o bile penalti demis

Yakından sanki ayağına basmamış gibi gördüm ben.Baros önceden atıyor gibi kendini.Neyse penaltıysa penaltı canım biraz da biz atalım hep fener mi atcak.

O değil de puan kaybettiğimiz maçları takip eden 1-2 saatte futbolcu başlıkları kapatılsa fena olmaz hakkaten.

Kahvede biraz zorlarsan sana bile küfür edebilirler bunu niye yazma gereği duydun ki buraya ?

Uefa'nın yeni bir kararı yok hacı, biz yine kendi kendimize yapıyoruz. Geçen yılki "kart isteyene kart ver" saçmalığı gibi. B.kunu çıkarmadan bir iş yapamıyor MHK.

yeni kurar yok, yanlis yazdim diyelim ama uefa yaptigi toplantilarda, topcunun sagligi icin sertlige asla izin vermeyin demis bu sene.

almanyada, turkiyede, ispanyada, bu sene her ligde cok basit kartlar cikiyor

gecen hafta bundesliganin bir maciydi, hakem 2 kirmizi vermisti, sport1 kanaldaki yorumcular cok agir, cok kolay kirmizi kartlar cikardi diyordu, sonra maci yönetmis hakemin videosunu koydular, adam aynen dedigim gibi, "bu sene uefa bizden bu konularda cok dikkatli olmamizi istedi, sertlige asla izin vermeyin dedi, bu yuzden verdigim kararlarin arkasindayim, asla abartili yada yanlis verdigimi düsünmüyorum" dedi.

demin a. macini izledin mi bilmiyorum, bizim ligde hemen hemen her dakika yasanan, arkadan gelip, topu kapayin derken ayaga vuruyorlar ya hani, özellikle baros, niang gibi topcularin basina geliyor bu, iste buna benzer 2 pozisyon oldu madrid macinda, 2 kere sari kart verdi hakem, hic dusunmeden.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt