#25 Fernando Muslera (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #25 Fernando Muslera

Cezalı mı? Değil mi?

bence bugün federasyon 2 maç cezalı olduğunu açıklayacak gerçi açıklamaya gerekte yok direkt kırmızı genellikle 2 maç olur

aliyor ama polis son adam olarak yazdi, tehlikeli hareket olarak kirmizi vermedi yani..

tm tersi, tehlikeli hareket yüzünden verdi, hatta aciklama bile yapmis, son adam olayi degil, cok tehlikeli girdi, uefa bu sene bu konularda daha dikkatli olmamizi istedi, bu yuzden kirmizi verdim demis

Muslera Ankaragücü maçı öncesi Ankamall/Gs Store'da orada çalışanın verdiği bilgiye göre.

ne olur bu maç saçmala.yalvarıyorum muslera

Destek olmak lazım. Kaybetmek çok kolay ama kazanmak zor olur kaybettikten sonra. Adam kendini ispatlamış bir kaleci, kendine has bu tip hataları yapıyor. Yine yapacak ama biz büyük resime bakıp arkasında durmalıyız taraftar olarak. Bence 10 hafta sonra yerine oturur!

Muslera'ya verdiğin paraları ver TS'li Onur'a daha mantıklı bir hamle olurdu...

Hem Türk hem yetenekli...

Ama ben Muslera'nın Çok büyük Bir Kaleci Olacağına İnanıyorum..

adam iyi kaleci ama hala sakat? nasil donecegi belli degil hala Onur diyorsun kardesim.. Onura kolay kolay kaleyi vermezler artik.. o kazma Tolga oldu Panter mubarek..

Aald9WICMAApLW_.jpg

:D

Kadroda :)

Sakat veya cezalı oyuncusu bulunmayan Galatasaray’ın kamp kadrosu şu şekilde:

Fernando Muslera, Aykut Erçetin, Çağlar Birinci, Gökhan Zan, Tomas Ujfalusi, Hakan Balta, Emmanuel Eboue, Sabri Sarıoğlu, Servet Çetin, Ceyhun Gülselam, Selçuk İnan, Felipe Melo, Albert Riera, Yekta Kurtuluş, Engin Baytar, Emre Çolak, Johan Elmander, Milan Baros, Kazım Kazım, Sercan Yıldırım.

Bugün fazla iş düşmedi ama ilk yarıda kurtardığı top çok iyiydi.

Kurtardığı pozisyon çok değerliydi.Aferim Fernando.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt