#25 Fernando Muslera (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #25 Fernando Muslera

gol yemeden tamamladigi ilk mac. bu sekilde devam ederse kendine guvenide yerine oturucak. afferim kocum.

Gol yememesi iyi oldu

Yatarak attığı degajları Taffarel 'e benzeten var mı? Oyuna iyi sokuyor topu, isabetli.

Bizim kaleci olmayan kaleciler o kurtardıgı pozisyonları yiyip takıma her mac negatif enerji dagıttıgı icin gecen sezon potaya giremedik. Defans oyunların kalitesizligide cabası.

Bizim kaleci olmayan kaleciler o kurtardıgı pozisyonları yiyip takıma her mac negatif enerji dagıttıgı icin gecen sezon potaya giremedik. Defans oyunların kalitesizligide cabası.

Kalede Aykut olsaydı büyük ihtimal o golü yerdik maçıda zor bitirirdik.

0 Hata ile oynadi, o yanlis karardan sonra ister istemez morali bozulmustur ama kendisini yeniden buldu. Klasini gösterdi.

Bitane cok iyi cop cikardi, caprazdan.

Oyuna topu iyi değil, mükemmel sokuyor, neredeyse 50-60 metrelik degajları doğrudan bizim adamlarımızı buluyor, komple bir kaleci.

Muslera bana Taffarel reflekslerini vee Cordoba'nın topu oyuna sokuşunu hatırlatıyor. Komple kaleci :tiphat:

o 2 hafta nazarlık oldur inşallah ona.

buraya gelmesini de çok istemiştim.inşallah bizi mahçup etmezsin.etmeyeceksinde.

sana güvenim tam.

Kalesinde asiri guven veriyor, hatasi oldugunda burda abbiatinin ornegini vermistim.. Ibb macindaki gibi oda kacirmisti o hafta.. Bu hafta juve macinda akil almaz bi hata daha yapti abbiati ama hala o takimin as kalecisi o yuzden kaleciler hata yapar..

Hata ile yeteneksizliği karıştırıyoruz.Mesela İstanbul B.Belediye Fener maçında Oğuzhan'ın yediği goller bariz yeteneksizlikten ama Volkan'ın yediği goller hata.Anlatabildimmi bilmiyorum.

Cok iyi Posizyon alıyor.

Sanssızlıgını atıcak üstünden İbb ve karabük maclarının telafisini cok yapacaktır Ona güvenim sonsuz

Hata ile yeteneksizliği karıştırıyoruz.Mesela İstanbul B.Belediye Fener maçında Oğuzhan'ın yediği goller bariz yeteneksizlikten ama Volkan'ın yediği goller hata.Anlatabildimmi bilmiyorum.

katılmıyorum volkanınki hata fakat oğuzhanınki şike!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt