#25 Fernando Muslera (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #25 Fernando Muslera

299992_10150893365320164_15802420163_21493749_529859530_n.jpg

Muslera'nın küçüklüğü

Hafif Kewell'ı andırıyor kerata.

kücüklügü derken.....

2-3 sene önceki hali.

Bu adam bu yaşta sabit kalsın bir 10 yıl yahu gözümüz bir iki sampiyonlar ligi görseydi

Çok seviyorum ben bunu yaaa Efsane olacak efsane! Kalemize çok yakışıyor 15 yıl kalemizi korumalı

Yine herkes Servet-Hakan-Riera başlıklarına falan tecavüz edecekte an itibariyle sahanın en kötüsü kendisi:o Maç başlığında hiç uzatmadım muhabbeti ergen tiplerle muhattap olmamak için de kurtardığı maç yok yani Belediye maçında da kilidi kendisi çözdü. İyi kaleci kötü kaleci muhabbeti yapmıyorum ama iyi oynamıyor.

İlk gol karışık bir pozisyon ama ikinci golde net hatası var ne yazık ki..

İkinci golde bariz hatası olduğu doğru.

Ama kaleciyi eleştirmeyeceğim diye söz verdim kendi kendime ilk geldiğinde. :)

En güvendiğimiz adam sensin napıyorsun ?

Bedava Aranzubia'yı almak varken, gittik Muslera'yı aldık. Ha yine eleştirmiyorum ama iyi bir hamlesini henüz göremedik bu üzücü oldu.

Lazio'dayken de benzer goller yiyordu.Milli takım performansını sergilemesini beklemekten başka çıkar yol yok.

Şuan takımda x bir yerli kaleci bu hataları yapıp basit goller yeseydi her maç full küfür hakaret tepki ile maç oynayamaz olurdu.15 milyon euroya sen kaleci getiriyorsan katkısı da o denli büyük olmalı.

Bu defansla kaleciyi suçlamamak gerek

valla onu bunu bilmem kalede mondragon 6 yesede güven veriyodu ben bu güveni musleradan alamıyorum inşallah yanılan ben olurum

Kova.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt