#25 Fernando Muslera (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #25 Fernando Muslera

Muslera'ya sallamak amacında değilim ama:

Mondragon Fenerbahçe'den 6 yedi.

Muslera, 4 hafta puan alamayıp, 5 ve 6 hafta 1, 7. hafta 3 puan alan, forveti 19 yaşında olan G.Antep'ten 4 yedi.

canı sağolsun, volkanın yediği gollerden iyidir. en azından ayağının altından kaçırmadı.

Muslera, 4 hafta puan alamayıp, 5 ve 6 hafta 1, 7. hafta 3 puan alan, forveti 19 yaşında olan G.Antep'ten 4 yedi.

Kusura bakma ama çok alakasız, yaşla ne ilgisi var kardeşim?

Hatalı goller yediğini kabul ediyorum, hatta şimdiye kadar ki olan performansı çok kötü bunu da kabul ediyorum. Ama biraz daha beklemek lazım, bu çocukta iş olduğuna inanıyorum, umarım yanılmam.

elmander gibi buda yanıltıcak diyorum.( iyi anlamda )

Hatalı goller yemesi ve takımın kötü gitmesi sonucunda,defans ile aralarında güven problemini yaşarsa potansiyelini kullanamaz. Kaleci bir takımda duygusal olarak etkilenen ilk elemandır.

canı sağolsun, volkanın yediği gollerden iyidir. en azından ayağının altından kaçırmadı.

Volkan'ın yediği gollerden kötüdür demedim. Muslera>Volkan.

Kusura bakma ama çok alakasız, yaşla ne ilgisi var kardeşim?

Tamamen alakası yok demiyorum, ama alakasız da değil. Muslera'yla alakalı değil çok, defansla alakalı. Bi de neyi alıntılayıp yazdığımı da okuyun bi zahmet. Orada kıyaslama yaptım ve subjektif olma hakkımı sonuna kadar kullandım. Aklıma başka bişey gelse onu da yazardım. Sonuçta rakip 7 maçta 5 puan toplamış Gaziantep. Yetmez mi?

Not: Muslera'ya güveniyorum, sadece Mondragon'un yediği 6 golle kıyaslamasını yaptım.

bide şu var, çok genç muslera, uluslararası tecrubesi olmasına rağmen kendine guvensiz. yada bizim statta stres oluyor anlamıyorum. cok top dikti bugun gereksiz. cok kotu yer tuttu, abuk subuk kurtarıslar denedi. son gole zaten inanamadım. oyun kurma katkısı hic yok. Taffarel'le gol atardık biz.

Muslera, 4 hafta puan alamayıp, 5. hafta 1, 6. hafta 3 puan alan, forveti 19 yaşında olan G.Antep'ten 4 yedi.

Mondragon'da Fenerbahçe maçına çıkmadan önce 50 küsur lig maçı oynadı.

Mondragon'da Fenerbahçe maçına çıkmadan önce 50 küsur lig maçı oynadı.

Mantıklı.

Dediğim gibi Muslera'ya sallamak amacında değilim, sadece kıyaslarken Mondragon'un tarafında ve subjektif olma hakkımı kullandım.

Ben güveniyorum Muslera'ya :tiphat:

bide şu var, çok genç muslera, uluslararası tecrubesi olmasına rağmen kendine guvensiz. yada bizim statta stres oluyor anlamıyorum. cok top dikti bugun gereksiz. cok kotu yer tuttu, abuk subuk kurtarıslar denedi. son gole zaten inanamadım. oyun kurma katkısı hic yok. Taffarel'le gol atardık biz.

Kendine güven meselesinden midir neydendir, kulüp takımlarında bi türlü istikrarı sağlayamadı gitti. Ayrıca normalde çok daha iyi degaj yapardı, top dikerdi, ama bu maçta nedense çok kötüydü. Hasta mıdır, sevgilisiyle mi atışmıştır nedir artık. :o

Kendine güven meselesinden midir neydendir, kulüp takımlarında bi türlü istikrarı sağlayamadı gitti. Ayrıca normalde çok daha iyi degaj yapardı, top dikerdi, ama bu maçta nedense çok kötüydü. Hasta mıdır, sevgilisiyle mi atışmıştır nedir artık. :o

diğer başlığa yazmıştım maçın hemen sonrasında, kim bilir kafasında ne vardı acımasız eleştiriler yapmayın diye :o

3 ve 4. gol tamamen onun hatası ama yine de üstüne çullanmaya gerek yok. Hakem takımın tüm dengesini bozdu.

Italyada kaldigi yerden devam ediyor.Sasiracak bir sey yok.Alinirken cok karsi ciktik ama yapacak bir sey yok.Mecbur destek olacagiz bu saatten sonra.Kendini gelistirir insallah diyelim.

Iyi bir kalecimiz var. Ücüncü golde hatali cikti. Diger gollerde yapacagi bir sey yoktu.

dikkatinizi çekiyomu bilmemde, bu kaleci geldiği ilk günden beri önündeki savunmaya güvenmiyo. bunu hazırlık maçlarında da yaptı. ne zaman top gelse ileri çıkıyo hemen. adam bildiğin stoper oynuyo

onunde ne top kapabilen nede kademeye girebilen servet le gokhan zan var. bunlar kac futbolcu kac antrenor gondertti bir sayın bakalım. onunde saglam bir defans olsun ondan sonra degerlendirelim bence. neill kalsaydı daha iyiydi...

serie A da 3 sezon banko oynatılmış bir kalecimiz var. Bence problemi önündeki defansa güvenmemesi, sürekli kaleden cıkması bu nedenden dolayı.

dikkatinizi çekiyomu bilmemde, bu kaleci geldiği ilk günden beri önündeki savunmaya güvenmiyo. bunu hazırlık maçlarında da yaptı. ne zaman top gelse ileri çıkıyo hemen. adam bildiğin stoper oynuyo

Liseli gibi heyecan yapıyo :asd: Biraz sakin ve profesyonel olmalı, haklıyken haksız konuma düşmemeli. Ben olsam ben de güvenmezdim (G.Zan ve Balta'nın yarısını oluşturduğu defansta) ama dediğim gibi azcık daha sakin ve profesyonel olmalı.

Valdes de çok çıkıyor bu arada. :asd: Ama o adam heyecan için mi çıkıyodur nedir? :D Önünde dünyanın en iyi defans 4lülerinden biri var. :asd:

Fernando'ya yuklenmeyin laa. O daha gencecik bir cocuk. Buyuyunce cok iyi kaleci olacak gørursunuz.

Saka bi yana, ben muslera'ya cidden cok guveniyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt