#25 Fernando Muslera (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #25 Fernando Muslera

Herkes 3. golde hatası var diyor ama ben o golde hatasını göremedim.. Eğer topa çıkmasa zaten 2 ye 1 yakalanacaktı Muslera..

Herkes 3. golde hatası var diyor ama ben o golde hatasını göremedim.. Eğer topa çıkmasa zaten 2 ye 1 yakalanacaktı Muslera..

Ujfalusi Muhammet'e yetişmişti, ve Muhammet zaten cılız bi çocuk daha 19 yaşında. Ujfa çok rahat alırdı ondan topu.

2. gol ve son gol felaketti. 1.'nin de onlardan kalır yanı yoktu tabi, cok yakındı evet ama olsun, Muslera muslera'ysa sokmayacak onu kaleye.

renktas 2. golde ne yapsin?

abi nasıl ne yapsın yahu ??? direkte patlayan şuta yetişmesi imkansız olduğu halde saçma salak zıpladı uçtu gitti (nereye gitti ole yaa?) sonra kalenin 20 metre onunde şut bekledi. saçma salak bir goldü o. defansta rezaletti tabide, muslera cok rahat yemezdi o golü, yedi.

Çok top sektiriyor.

Çıkışlarıda gereksiz, zaten ne zaman çıksa başımıza iş açıyor.

Görmezden gelmek lazım.

abi nasıl ne yapsın yahu ??? direkte patlayan şuta yetişmesi imkansız olduğu halde saçma salak zıpladı uçtu gitti (nereye gitti ole yaa?) sonra kalenin 20 metre onunde şut bekledi. saçma salak bir goldü o. defansta rezaletti tabide, muslera cok rahat yemezdi o golü, yedi.

[video=youtube;2zDH3gHXmzM]https://www.youtube.com/watch?v=2zDH3gHXmzM[/video]

1:32'den ititbaren izle. Top oyuncunun ayagina gelmeden Muslera ayaktaydi. Bence yapabilecegi bir sey yoktu o golde. Ama düsüncene saygi duyuyorum Emir.

Tepki verirsen adam kendine olan güvenini kaybeder.Yeteneği varsada yansıtamaz.En iyisi görmemezlikten gelip yıl sonunda değerlendirmek.

Tepki verilmemeli zaten. Uyarılmalı. Ama uyarmak illa "Hoop, ulan ödettin paraları, gelip Antep'ten 4 gol yiyosun, gollerin hepsinde hatan var" gibi olacak değil. Terim söyler Tafi'ye, Tafi "Muslera, bak sen dünyanın en iyi kalecilerindensin. Bu maçta hatalı goller yedin, hakem zaten moralimizi bozdu eminim ondandır. Ancak sen her zaman istikrarlı olmalısın. Sen iyi bir kalecisin, bunu unutma" demeli.

sinan bolat ı da muslera ile kıyaslamayın.

tek geçecek kalibrede türk onur vardı.

Sinan Bolat'in yedigi golleri goren birisi Muslera ile kiyaslamaz, kiyasliyamaz.

Muslera ilk yarı bitene kadar çok iyi performans gösterecek görürsünüz.

musleranın izlediğim cupa america maçlarındaki en büyük artısı özgüveniydi arjantin maçında tevezin frikiğini tutmak maçda benim için en önemli olaydı tarzı açıklamalarıda sürekli özgüvenini tazelemek istercesine açıklamalardı yalnız yediği hatalı gol ve kırmızı karttan sonra özgüvenini yitirmeye başladı bence taraftar olarak musleraya moral vermeliyiz

musleranın izlediğim cupa america maçlarındaki en büyük artısı özgüveniydi arjantin maçında tevezin frikiğini tutmak maçda benim için en önemli olaydı tarzı açıklamalarıda sürekli özgüvenini tazelemek istercesine açıklamalardı yalnız yediği hatalı gol ve kırmızı karttan sonra özgüvenini yitirmeye başladı bence taraftar olarak musleraya moral vermeliyiz

bence tam tersine ne destek ne tepki vermeliyiz.yani ekstra bişey yapıp adama "şuan kötüsün kendini toparla" mesajı verip ,baskı yaratmamalıyız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt