#25 Fernando Muslera (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #25 Néstor Fernando Muslera

copa america'nin tamamini izledim ve muslera'nin gelmesine en cok sevinenlerden biriyim.

reflekslerini tartismaya zaten zerre gerek yok. inanilmaz reflekslere sahip. bence cizgide dünyanin en iyilerinden.

gel gelelim heyecandan olsa gerek cok cok basit hatalar yaparak bu senelik kredisini doldurdu.

son macta her ne kadar riera hatali olsa da, kendisi de hatali bir hareketle penaltiya sebebiyet verdi. inanilmaz bir kurtarisla cizgideki kalitesini gösterdi.

ben eger sabir gösterirsek, bize uzun vadede büyük yarar saglayacagini düsünüyorum.

yalniz önce kendi heyecanini yenmesi gerek.

Cevap: #25 Fernando Muslera

kazandirmadi ama.. 2 macta berabere kaldik..

ama reistir.. muslera sonuna kadar.. adam topa ayagiyla vurdumu top istedigi yere variyor.. son adam gibi kaleci daha ne.. hatasi yokmu? var, her kalecide oldugu gibi ama bununki beceriksizlikten olan hatalar degil.. o yuzden guveniyoruz bu kaleciye.. sadece sanssiz..

Bu iste renkdas.

Adam bir yolluyor vallah direk istedigi yere variyor.

volkan gibi şeref yoksunlarına kaleci demem !iyiki varsın !hırsınla,samimiyetinle !

Reyissin :yenieek:

bu arada volkan ın ....

Cenk ile beraber Türkiye'nin en potansiyelli kalecisi bence. En iyisi diyemiyorum, Tolga'nın bu performansı neticesinde. :)

Umuyorum ki o en iyi olduğu günler de gelecek. İyi ki buradasın.

böyle bir kalecimiz var iyiki. Reiss

bizim kalecinin tipe bak bebek gibi aynı, (maşallah :asd:) bide milletin kalecisine bak dağdan inmiş gibi.

allahım bi kez daha şükürler olsun sana. fener li olsam nabardım ben :( kesin canıma kıyardım offffffffffffffffffffffffffff lanettttt

Uruguay - Şili maçından Muslera :)

649636990.jpg

Uruguay 4-0 yendi Şili'yi. 4 gol de Suarez'den geldi. Şili 1 gol attı ama ofsayt gerekçesiyle iptal edildi ama gol temizdi :asd:

Harika bir mac cıkardı bugün. Kısaca Buffon 0 - Muslera 1'de diyebiliriz.

bazı kesım taraftarın yemeye calıştıgı bu güzide kalecimizi yedirmeyelim sahip cıkalım amcaya

O kesim bir gün Ahmet, bir gün Mehmet oluyor. Ama degismeyen sey her daim birini yedikleri.

Milli takım tabi döktürür.. Ordaki savunma oyuncuları ile uyumu çok iyi, Uruguay 10 kişi olmasına rağmen 1-0 kazanmış.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt