#25 Fernando Muslera (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O penaltida o kadar rahattimki anlatamam. Icimden bir his nando bu topu cikartir diyordu. Ve øyle de oldu. Devam aslanim.

Cevap: #25 Fernando Muslera

Yine hata yaptı aslında. Topa çıkışı harbiden facia. Neyse ki kırmızı yemedi yine yakıyodu bizi. Kızmayın ama gerçekler sezon başından beri kaç maç kaybettirdi, 1 tane de kazandırmadı:yenieek:

Antalyaspor maçının son dakikasında kurtardıgı şut ?

Kendi hatasını telafi etti.

Penaltı kurtardı diye övecek değiliz heralde.

Futboldan anlayan penaltının Muslera değil, Riera denen ne idüğü belirsiz adam yüzünden meydana geldiğini anlar.

O penaltida o kadar rahattimki anlatamam. Icimden bir his nando bu topu cikartir diyordu. Ve øyle de oldu. Devam aslanim.

İşte bendeki ruh hali de buydu kurtaracağından emindim Riera'nın hatasından sonra kendisi de bir hata yaparak penaltı yaptırdı ama kurtararak telafi etti,kısacası iyiydi,destek olmaya devam...

Lan hadi hata yapmış olsun.Moritz'in tek başına ne işi var orada? Onu sormak lazım

ben bu adama guvenemiyorum, semih gibi alt yapidan bir kaleci çikartalim veya bir yerli kaleci alalim yabanci kontenjanini da harcamamis oluruz

2005-2006'dan bu yana ilk defa bir kalecimiz penaltı kurtarmış.

Adam bu hafta da sarı gördü, G.Antep maçında da gördü. Sarı kart yüzünden bir maç ceza alacak yakında. :asd:

ben bu adama guvenemiyorum, semih gibi alt yapidan bir kaleci çikartalim veya bir yerli kaleci alalim yabanci kontenjanini da harcamamis oluruz

emirhan iyidir .. 2 3 sene sonra muslerayı okkalı fiyata satarsak bu adam kalıra koyarız inş ..

Bu adam nedense De Gea'yla aynı seyirde ilerliyor gibi geliyor bana :) Kaleciye sabretmek gerektiğini öğrenememişiz ama bu kaleciye kesinlikle sabretmeliyiz.. Adam 25 yaşında ve 5-6 sene net oynar seni vezir yapar vezir.. Muslera'ya sövenler Volkan'ı, Rüştü'yü övüyorlardır kesin.. Volkan'la Rüştü nasıl bu hale gelmişler bi araştırmalılar o zaman :)

Muslera'dan önce b.k atılacak çok adam var..

Penaltı olunca Musleranın topu Cıkaracağı hissi daha agır bastı icimde cünkü penaltılarda dünyanın sayılı kalecilerinden biri :yenieek: :tiphat:

bu maç gerek penaltıda gerek sektirmeden tuttuğu toplarla güven verdi

muslera-mersin.jpg

Gol sevinci yaşayamadık ama penaltıyı kurtardıktan sonraki stattaki sevinç gol atmış bir takımın sevinci gibiydi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt